Багаті теж плачуть від смакоти. Мексиканський позоле для Вероніки Кастро - рецепт

Читать на русском

Рецепт гострого мексиканського супу зі свинини сподобається усім, хто любить перші страви з часником.

Читать на русском
Суп, рецепт, мексиканська кухня
Суп позоле - поживний і прекрасно зігріває!

Рецепт гострого мексиканського супу зі свинини сподобається усім, хто любить перші страви з часником.

Рецепт гострого мексиканського супу зі свинини сподобається усім, хто любить поживні перші страви, як то кажуть, з вогником! Готувати його нескладно. А щоб було ще смачніше, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.

19 жовтня народилась мексиканська акторка Вероніка Кастро, глядачеві СНГ відома за серіалами "Багаті теж плачуть" та "Дика Роза".

Вероніку Кастро пострадянський глядач полюбив за серіали, що були буквально частиною
Вероніку Кастро пострадянський глядач полюбив за серіали, що буквально ставали частиною його побуту. 

Інформатор з цієї нагоди пригощає гострим супом позоле зі свинини за традиційним мексиканським рецептом. Руки на кухню!

Вам знадобиться: 

  • Свиняча голяшка без кістки - 1,5 кг.
  • Кукурудза консервована - 700 г.
  • Рослинна олія - 3 столові ложки.
  • Перець чилі - 12 штук.
  • Цибуля біла - половинка.
  • Часник - 3 зубчики.
  • Орегано - 1 столова ложка. 
  • Лавровий лист - 3 штуки.
  • Морська сіль - 2-3 чайні ложки.
  • Редиска - кілька штук.
  • Лайм - штука. 
  • Вода - 10 склянок.

Як готувати: 

Злити рідину з консервованої кукурудзи та промити. Покласти у велику каструлю і залити водою щоб покривала зверху на 5 см. Кип'ятити на повільному вогні, поки готується свинина та чилі.

Помістити свинину, часник, лавровий лист і цибулю у велику каструлю і залити водою (близько 6 склянок). Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати 45 хвилин. Вийняти її, дати охолонути і подрібнити пальцями на довгі шматочки розміром 2-3 см. Процідити бульйон в окрему ємність.

Видалити стебла й насіння з чилі. Помістити чилі, зубчик часнику та 1/2 білої цибулі в каструлю та залити водою (близько 3 склянок). Довести до кипіння і вимкнути вогонь. Дати чилі постояти 15 хвилин, щоб наситити водою.

Додати чилі, цибулю, часник, орегано та рідину в блендер. Змішувати протягом 1 хвилини до однорідного стану. Нагріти 3 столові ложки олії на середньому вогні та залити чилі. Зменшити вогонь, коли закипить. Готувати 30 хвилин, поки не загусне і не потемніє.

Вилити чилі на кукурудзу. Потім додати свинячий бульйон і подрібнену свинину, 2 чайні ложки морської солі. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 30 хвилин. Подрібнити капусту, нарізати цибулю, редиску, лайм. Дрібно посікти чилі. Розлити в окремі миски та подавати.

Гострий супчик прекрасно зігріває в холоди!
Гострий супчик прекрасно зігріває в холоди!

Порада від Інформатора: якщо під час приготування свинина ще не буде достатньо м'якою, готувати ще 15 хвилин. Вона має бути м'якшою на виході. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.