Багаті теж плачуть від смакоти. Мексиканський позоле для Вероніки Кастро - рецепт
Рецепт гострого мексиканського супу зі свинини сподобається усім, хто любить перші страви з часником.
![Суп, рецепт, мексиканська кухня](https://cdn.informator.ua/@prod/media/ua/2023/10/18/652fba78854756.14755528.jpg)
Рецепт гострого мексиканського супу зі свинини сподобається усім, хто любить перші страви з часником.
Рецепт гострого мексиканського супу зі свинини сподобається усім, хто любить поживні перші страви, як то кажуть, з вогником! Готувати його нескладно. А щоб було ще смачніше, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
19 жовтня народилась мексиканська акторка Вероніка Кастро, глядачеві СНГ відома за серіалами "Багаті теж плачуть" та "Дика Роза".
![Вероніку Кастро пострадянський глядач полюбив за серіали, що були буквально частиною Вероніку Кастро пострадянський глядач полюбив за серіали, що були буквально частиною](https://cdn.informator.ua/@prod/media/ua/2023/10/17/652e5b1e180b83.30226991.jpg)
Інформатор з цієї нагоди пригощає гострим супом позоле зі свинини за традиційним мексиканським рецептом. Руки на кухню!
Вам знадобиться:
- Свиняча голяшка без кістки - 1,5 кг.
- Кукурудза консервована - 700 г.
- Рослинна олія - 3 столові ложки.
- Перець чилі - 12 штук.
- Цибуля біла - половинка.
- Часник - 3 зубчики.
- Орегано - 1 столова ложка.
- Лавровий лист - 3 штуки.
- Морська сіль - 2-3 чайні ложки.
- Редиска - кілька штук.
- Лайм - штука.
- Вода - 10 склянок.
Як готувати:
Злити рідину з консервованої кукурудзи та промити. Покласти у велику каструлю і залити водою щоб покривала зверху на 5 см. Кип'ятити на повільному вогні, поки готується свинина та чилі.
Помістити свинину, часник, лавровий лист і цибулю у велику каструлю і залити водою (близько 6 склянок). Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і готувати 45 хвилин. Вийняти її, дати охолонути і подрібнити пальцями на довгі шматочки розміром 2-3 см. Процідити бульйон в окрему ємність.
Видалити стебла й насіння з чилі. Помістити чилі, зубчик часнику та 1/2 білої цибулі в каструлю та залити водою (близько 3 склянок). Довести до кипіння і вимкнути вогонь. Дати чилі постояти 15 хвилин, щоб наситити водою.
Додати чилі, цибулю, часник, орегано та рідину в блендер. Змішувати протягом 1 хвилини до однорідного стану. Нагріти 3 столові ложки олії на середньому вогні та залити чилі. Зменшити вогонь, коли закипить. Готувати 30 хвилин, поки не загусне і не потемніє.
Вилити чилі на кукурудзу. Потім додати свинячий бульйон і подрібнену свинину, 2 чайні ложки морської солі. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і варити 30 хвилин. Подрібнити капусту, нарізати цибулю, редиску, лайм. Дрібно посікти чилі. Розлити в окремі миски та подавати.
![Гострий супчик прекрасно зігріває в холоди! Гострий супчик прекрасно зігріває в холоди!](https://cdn.informator.ua/@prod/media/ua/2023/10/17/652e5dc3d00223.41963470.jpg)
Порада від Інформатора: якщо під час приготування свинина ще не буде достатньо м'якою, готувати ще 15 хвилин. Вона має бути м'якшою на виході.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Як правильно готувати з оцтом: по-французьки та по-мексиканськи
- П'ять несподіваних спецій, які зігріють і заспокоять в осінні холоди
- Прості та вишукані страви: їмо як Оскар Вайлд - рецепт
- П'ять неочікуваних і вагомих причин їсти гарбуз щодня
- Несподіваний варіант котлети по-київськи до столу лікаря Комаровського - відео
Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.