«Велика Британія запровадила санкції проти більшої кількості суден тіньового флоту, ніж будь-яка інша країна»
Робота "100 років" за віршем видатного українського поета Василя Стуса нагадує про тривалу боротьбу українців за свободу, сильний дух нашого народу, що не був зломлений попри найтяжчі випробування.
Готуємо ароматну курку на винному оцті з соусом халапеньо.
Порада від Інформатора: подавайте прямо зі сковороди зі сметаною та коріандром, посипавши їх зверху. Смачного!
Поставте невелику сковорідку на середньо-сильний вогонь, додайте олію та перець чилі та готуйте, час від часу перемішуючи, п’ять-сім хвилин.
Зменшіть вогонь до середнього, додайте цибулю, моркву, часник і пів чайної ложки солі. Готуйте, періодично помішуючи, шість хвилин, поки цибуля не стане прозорою і не почне розм’якшуватися.
Влийте апельсиновий сік, доведіть до кипіння і дайте повільно варитися 15 хвилин, поки морква не стане м’якою, а апельсиновий сік зменшиться на три чверті. Перелийте суміш у блендер, додайте оцет і 100 мл холодної води, а потім збивайте близько хвилини, кілька разів проскрібаючи по стінках, до повної однорідності.
Порада від Інформатора: Суміш повинна мати густу консистенцію, тому за потреби додайте трохи води, щоб розпушити. Пропустіть соус через сито з дрібними отворами в глечик, потім перелийте в стерилізовану банку або пляшку, закупоте і охолодіть. Подавайте при кімнатній температурі.