Якщо раптом ви починаєте відчувати знайомі сипмтоми застуди, цей бульйон підтримає вас і збадьорить
Після свят і поживних застіль хочеться легкої їжі. Приготуйте ідеальний бульйон для щоденного споживання як засіб для підсилення імунітету та детоксикації. Рецепт антипохмільного супу або юшки від застуду сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачні поради.
На сковороді на середньому вогні обсмажте місо-пасту, імбир, куркуму, часник і ріпчасту цибулю/зелену цибулю на олії протягом 1-2 хвилин до появи аромату. Додайте гриби і готуйте ще 5 хвилин.
Додайте всі інші інгредієнти, крім листя шпинату/бок-чой, залийте овочевим бульйоном. Зменшіть вогонь до мінімуму та тушкуйте ще 20 хвилин, додавши шпинат або бок-чой протягом останніх 3 хвилин, щоб він зберіг свій чудовий зелений колір. Смачного!
Порада від Інформатора: подавайте з підсмаженим арахісом, свіжою м’ятою, фіолетовою капустою та квашеною капустою.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.