Ця страва виглядає незвичайно і дуже гарно
Якщо смаколики після свят вже подоїдали, а довго вигадувати нові страви, аби нагодувати сім'ю чи смачно поснідати, не хочеться, – цей шикарний рецепт для вас. Ця східна страва сподобається всім членам родини, неодмінно спробуйте! І часу займе небагато. Рецепт омлету по-корейськи зайде всім і кожному! Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має традиційну кулінарну пораду!
На сковороді з антипригарним покриттям діаметром 24 см розігрійте на невеликому вогні вершкове масло.
Яйця збийте із сіллю до однорідності. Вилийте на сковороду і, коли яєчна маса почне знизу схоплюватися, з двох протилежних країв сковороди вставте дві дерев’яні палички для їжі.
Протягніть до центру назустріч одна одній, акуратно потягнувши за ними частину омлету. І починайте повільно закручувати палички, щоб рідка маса стікала в пустоти.
Порада від Інформатора: не просмажуйте омлет до крутого стану, він має бути блискучим. При подачі викладіть на тарілку гіркою і прикрасьте зеленню.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.