Аріана Гранде показала, що зараз їсти, поки не подорожчало

Інгредієнти у цій страві легко змінити та заміксувати інакше, отримавши новий цікавий смак

Салат
Соєві боби можна замінити спаржею чи свіжим зеленим горошком.

26 червня святкує свій день народження американська співачка Аріана Гранде. Ця чарівна поп-виконавиця ретельно стежить за своєю зовнішністю. Щоб виглядати неперевершено, вона дотримується певного харчування, яке не включає продукти тваринного походження. Тож більшість її раціону складають салати.

Аріана Гранде неодноразово казала, що вживання великої кількості овочів і фруктів позитивно впливає на її самопочуття та робить більш щасливою. Вона намагається міксувати продукти так, щоб тарілка виходила яскравою. А загалом, всі її салати є трансформерами і дозволяють змінювати інгредієнти без шкоди для смакових властивостей. Одним з них співачка охоче поділилась зі своїми шанувальниками. Це салат з полуницею, тофу та зеленню. Готувати його найкраще зараз, поки полуниця не подорожчала. Взимку ж цю ягоду можна замінити більш доступними інгредієнтами.

Салат Аріана Гранде

Салат виходить дуже ніжним та соковитим
Салат виходить дуже ніжним та соковитим.

Вам знадобиться:

  • листя шпинату
  • тофу
  • полуниця
  • фініки
  • соєві боби
  • оливкова олія
  • сіль, перець, італійські трави
  • лимонний сік
  • базамічний соус

Приготування:

Щонайперше – поставте духовку на розігрівання до 200 градусів. Тим часом візьміть тофу і за допомогою паперового рушника приберіть зайву вологу. Тепер розріжте його на невеликі кубики та перекладіть у форму для запікання, вистелену пергаментом. Додайте до тофу сіль, перець, італійські приправи і трохи оливкової олії. Обережно перемішайте. Відправте у духовку на 20-30 хвилин.

Тим часом візьміть листя шпинату і промийте їх. Викладіть на паперове полотенце. Також ретельно помийте полуницю і соєві боби. Якщо листя шпинату велике, то його можете порвати руками на кілька частин. Полуницю розріжте на пластини, також на шматочки довжиною 3-4 нарізаєте боби. З фініків дістаєте кісточку.

Приступайте до збірки салату. Візьміть велику миску, викладіть у неї шпинат, потім спечений тофу, полуницю, фініки, соєві боби. Збризніть салат оливковою олією, лимонним соком і бальзамічним соусом. Насолоджуйтесь!

Поради від Інформатора: цей салат є трансформером, тож інгредієнти можна замінити. Наприклад, замість шпинату можна взяти суміш листя, а тофу замінити на фету чи бринзу. Замість полуниці цілком підійде персик, груша чи апельсин. Соєві боби можна замінити спаржею чи свіжим зеленим горошком.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube