"Президент чітко дав зрозуміти обом сторонам: якщо прямий діалог не розпочнеться в найкоротші строки, то США мають піти з цього конфлікту - що б це не означало..."
Робота "100 років" за віршем видатного українського поета Василя Стуса нагадує про тривалу боротьбу українців за свободу, сильний дух нашого народу, що не був зломлений попри найтяжчі випробування.
Поживна та смачна страва — ідеальна для початку дня
Існують сотні рецептів страв із яєць, адже це один із найпопулярніших інгредієнтів до сніданку. Інформатор ділиться з вами рецептом простої та водночас ніжної та смачної яєшні — скрембл з додаванням хрустких тостів.
Готується такий сніданок дуже просто, не потребує ані спеціальних умінь, ані особливого посуду.
Вам знадобиться:
Першою чергою необхідно розбити яйця в миску та додати до них молоко. Все це необхідно перемішати, як для звичайного омлету. На сковорідці розігріваємо вершкове масло. Будьте уважні на цьому етапі! Масло має добре розігритись, але не потемнішати.
Виливаємо яєчну суміш на пательню та прикручуємо вогонь. Даємо омлету "схопитись" протягом 10-15 секунд, а потім починаємо перемішувати його кожні 5-10 секунд.
Поки смажиться яєшня, готуємо тости — за допомогою тостеру або на сковорідці з невеликою кількістю масла.
Коли на омлеті не залишилось сирих ділянок — можна вимикати вогонь, залишкового тепла вистачить, щоб страва "дійшла". Тільки на цьому етапі додаємо сіль та знову перемішуємо скрембл.
Якщо ви все зробили правильно, то яєшня має однорідну структуру, вона достатньо соковита і ніжна, не розпадається на окремі пластівці та не пересушена. Подаємо скрембл на хрустких тостах. Можна прикрасити страву зеленню або спеціями.
Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні сирники з хрусткою скоринкою, а також як посмажити пухкі оладки на кефірі до сніданку.