Сніданок за декілька хвилин: як приготувати яєшню-скрембл з тостами

Поживна та смачна страва — ідеальна для початку дня

Сніданок за декілька хвилин: як приготувати яєшню-скрембл з тостами

Існують сотні рецептів страв із яєць, адже це один із найпопулярніших інгредієнтів до сніданку. Інформатор ділиться з вами рецептом простої та водночас ніжної та смачної яєшні — скрембл з додаванням хрустких тостів. 

Готується такий сніданок дуже просто, не потребує ані спеціальних умінь, ані особливого посуду. 

Вам знадобиться: 

  • яйця середнього розміру – 3 шт.;
  • молоко – 1 столова ложка;
  • Хліб тостовий - 2 скибочки;
  • вершкове масло – 20 грамів;
  • олія рослинна для тостів - 1 столова ложка;
  • сіль на смак.

Приготування

Першою чергою необхідно розбити яйця в миску та додати до них молоко. Все це необхідно перемішати, як для звичайного омлету. На сковорідці розігріваємо вершкове масло. Будьте уважні на цьому етапі! Масло має добре розігритись, але не потемнішати. 

Виливаємо яєчну суміш на пательню та прикручуємо вогонь. Даємо омлету "схопитись" протягом 10-15 секунд, а потім починаємо перемішувати його кожні 5-10 секунд. 

Поки смажиться яєшня, готуємо тости — за допомогою тостеру або на сковорідці з невеликою кількістю масла. 

Коли на омлеті не залишилось сирих ділянок — можна вимикати вогонь, залишкового тепла вистачить, щоб страва "дійшла". Тільки на цьому етапі додаємо сіль та знову перемішуємо скрембл. 

Якщо ви все зробили правильно, то яєшня має однорідну структуру, вона достатньо соковита і ніжна, не розпадається на окремі пластівці та не пересушена. Подаємо скрембл на хрустких тостах. Можна прикрасити страву зеленню або спеціями. 

Смачного! 

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні сирники з хрусткою скоринкою, а також як посмажити пухкі оладки на кефірі до сніданку.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube