"Коли ти атакуєш елемент системи виживання противника - його ядерну тріаду - це означає, що рівень ризику зростає. Бо ніхто не знає, як саме відреагує інша сторона"
SHUMEI став виконавцем головного саундтреку до байопіку «Малевич»: у Київській картинній галереї відзняли кліп на пісню «Гуде вітер вельми в полі». Локацію обрали не випадково – саме тут, у 1930 році, відбулася перша і єдина персональна виставка робіт Малевича в Києві.
Поживна та смачна страва — ідеальна для початку дня
Існують сотні рецептів страв із яєць, адже це один із найпопулярніших інгредієнтів до сніданку. Інформатор ділиться з вами рецептом простої та водночас ніжної та смачної яєшні — скрембл з додаванням хрустких тостів.
Готується такий сніданок дуже просто, не потребує ані спеціальних умінь, ані особливого посуду.
Вам знадобиться:
Першою чергою необхідно розбити яйця в миску та додати до них молоко. Все це необхідно перемішати, як для звичайного омлету. На сковорідці розігріваємо вершкове масло. Будьте уважні на цьому етапі! Масло має добре розігритись, але не потемнішати.
Виливаємо яєчну суміш на пательню та прикручуємо вогонь. Даємо омлету "схопитись" протягом 10-15 секунд, а потім починаємо перемішувати його кожні 5-10 секунд.
Поки смажиться яєшня, готуємо тости — за допомогою тостеру або на сковорідці з невеликою кількістю масла.
Коли на омлеті не залишилось сирих ділянок — можна вимикати вогонь, залишкового тепла вистачить, щоб страва "дійшла". Тільки на цьому етапі додаємо сіль та знову перемішуємо скрембл.
Якщо ви все зробили правильно, то яєшня має однорідну структуру, вона достатньо соковита і ніжна, не розпадається на окремі пластівці та не пересушена. Подаємо скрембл на хрустких тостах. Можна прикрасити страву зеленню або спеціями.
Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні сирники з хрусткою скоринкою, а також як посмажити пухкі оладки на кефірі до сніданку.