"Ізраїль та Іран так давно воюють, що вже не знають, що, [хай йому грець], вони роблять", - сказав Трамп.
«Моя квітнева розгубленість» — це пісня про почуття, які збивають з ніг. Коли фіксація на людині настільки сильна, що хочеться дізнатися про неї все, і неможливо цьому протистояти. У цьому емоційному пориві страшно загубити себе, і хочеться, щоб такі тривожні зміни виявилися просто сном.
Як легко та швидко приготувати поживну страву для початку дня
Сирники — ідеальна страва для сніданку. Легкі, поживні, смачні — а готувати їх достатньо швидко та зовсім не складно. Інформатор ділиться з вами простим рецептом пухких сирничків.
Вам знадобиться:
У глибоку тарілку викладаємо сир. Додаємо до нього яйце, цукор, ванільний цукор та трошки солі. Після цього суміш треба ретельно перемішати, але краще не за допомогою блендера — чудово підійдуть звичайна виделка чи товкучка для пюре. Наступний етап — борошно. Всипаємо його в суміш та перемішуємо. Якщо сир вологий, може знадобитись більше борошна.
З отриманої маси сформуйте невеличкі кульки. Потім притисніть кожну кульку, так щоб надати їй більш пласку форму. Майже готовий сирничок обваляйте в борошні.
Додайте на сковорідку 3-4 ложки олії та добряче розігрійте. Тримайте вогонь на середньому рівні та підсмажуйте сирники по 3-4 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки. Щоб прибрати зайву олію — викладіть страву на серветку або паперовий рушник перед тим, як подавати.
Найважливіший етап — вибір сиру. Він має бути не надто вологим, у міру розсипчастим та не кислим. Ще один важливий момент — не покласти забагато яєць та борошна. Через це сирники втратять свою легкість та пухкість.
Під час смаження сирників — не зменшуйте вогонь, але слідкуйте, щоб страва не підгоріла.
Подача — не менш важлива, ніж самі сирники. Холодна сметанка, цукрова пудра, фруктовий джем чи солодка згущенка — обирайте додаток до смаку та насолоджуйтесь ідеальним сніданком.
Вдалого дня!
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки на кефірі.