Агресія Росії – це не лише прямий напад на Україну, але й загроза основам світового миру. Нездатність Ради Безпеки ООН зупинити імперіалістичні амбіції свого постійного члена підриває її авторитет та легітимність міжнародного права
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Як би я хотів” — це була та пісня, яка народилася одразу під час нашої першої зустрічі з Артемом. Це вийшло дуже легко, вже в перший день. Так би мовити, терапевтичним способом — ми одразу сублімували успіхи, бо це був якийсь такий стан, коли ця пісня стала зізнанням. Коли ти говориш людині: “Я дійсно бажаю тобі щастя будь-якою ціною, байдуже, чи буду я з тобою. Я хочу, щоб ти була щаслива. Якщо я не та людина, яка зробить тебе щасливою, то я хочу, щоб точно була людина, яка тебе зробить щасливою”.
Як легко та швидко приготувати поживну страву для початку дня
Сирники — ідеальна страва для сніданку. Легкі, поживні, смачні — а готувати їх достатньо швидко та зовсім не складно. Інформатор ділиться з вами простим рецептом пухких сирничків.
Вам знадобиться:
У глибоку тарілку викладаємо сир. Додаємо до нього яйце, цукор, ванільний цукор та трошки солі. Після цього суміш треба ретельно перемішати, але краще не за допомогою блендера — чудово підійдуть звичайна виделка чи товкучка для пюре. Наступний етап — борошно. Всипаємо його в суміш та перемішуємо. Якщо сир вологий, може знадобитись більше борошна.
З отриманої маси сформуйте невеличкі кульки. Потім притисніть кожну кульку, так щоб надати їй більш пласку форму. Майже готовий сирничок обваляйте в борошні.
Додайте на сковорідку 3-4 ложки олії та добряче розігрійте. Тримайте вогонь на середньому рівні та підсмажуйте сирники по 3-4 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки. Щоб прибрати зайву олію — викладіть страву на серветку або паперовий рушник перед тим, як подавати.
Найважливіший етап — вибір сиру. Він має бути не надто вологим, у міру розсипчастим та не кислим. Ще один важливий момент — не покласти забагато яєць та борошна. Через це сирники втратять свою легкість та пухкість.
Під час смаження сирників — не зменшуйте вогонь, але слідкуйте, щоб страва не підгоріла.
Подача — не менш важлива, ніж самі сирники. Холодна сметанка, цукрова пудра, фруктовий джем чи солодка згущенка — обирайте додаток до смаку та насолоджуйтесь ідеальним сніданком.
Вдалого дня!
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки на кефірі.