"Коли ти атакуєш елемент системи виживання противника - його ядерну тріаду - це означає, що рівень ризику зростає. Бо ніхто не знає, як саме відреагує інша сторона"
SHUMEI став виконавцем головного саундтреку до байопіку «Малевич»: у Київській картинній галереї відзняли кліп на пісню «Гуде вітер вельми в полі». Локацію обрали не випадково – саме тут, у 1930 році, відбулася перша і єдина персональна виставка робіт Малевича в Києві.
Як легко та швидко приготувати поживну страву для початку дня
Сирники — ідеальна страва для сніданку. Легкі, поживні, смачні — а готувати їх достатньо швидко та зовсім не складно. Інформатор ділиться з вами простим рецептом пухких сирничків.
Вам знадобиться:
У глибоку тарілку викладаємо сир. Додаємо до нього яйце, цукор, ванільний цукор та трошки солі. Після цього суміш треба ретельно перемішати, але краще не за допомогою блендера — чудово підійдуть звичайна виделка чи товкучка для пюре. Наступний етап — борошно. Всипаємо його в суміш та перемішуємо. Якщо сир вологий, може знадобитись більше борошна.
З отриманої маси сформуйте невеличкі кульки. Потім притисніть кожну кульку, так щоб надати їй більш пласку форму. Майже готовий сирничок обваляйте в борошні.
Додайте на сковорідку 3-4 ложки олії та добряче розігрійте. Тримайте вогонь на середньому рівні та підсмажуйте сирники по 3-4 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки. Щоб прибрати зайву олію — викладіть страву на серветку або паперовий рушник перед тим, як подавати.
Найважливіший етап — вибір сиру. Він має бути не надто вологим, у міру розсипчастим та не кислим. Ще один важливий момент — не покласти забагато яєць та борошна. Через це сирники втратять свою легкість та пухкість.
Під час смаження сирників — не зменшуйте вогонь, але слідкуйте, щоб страва не підгоріла.
Подача — не менш важлива, ніж самі сирники. Холодна сметанка, цукрова пудра, фруктовий джем чи солодка згущенка — обирайте додаток до смаку та насолоджуйтесь ідеальним сніданком.
Вдалого дня!
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки на кефірі.