Головна
Життя
05:34, 22 Вересня
Информатор UA

Интро

Сирники ідеальна страва для сніданку. Легкі, поживні, смачні а готувати їх достатньо швидко та зовсім не складно. Інформатор ділиться з вами простим рецептом пухких сирничків. Вам знадобиться: Сир (той що "творог") 9% жирності 400 грамів; Яйце 1 шт.; Борошно 3 ст. л. Можна додати більше, якщо полюбляєте солодке; Цукор 3 ст. л.; Ванільний цукор на смак; Дрібка солі. Приготування У глибоку тарілку викладаємо сир. Додаємо до нього яйце, цукор, ванільний цукор та трошки солі. Після цього суміш треба ретельно перемішати, але краще не за допомогою блендера чудово підійдуть звичайна виделка чи товкучка для пюре. Наступний етап борошно. Всипаємо його в суміш та перемішуємо. Якщо сир вологий, може знадобитись більше борошна. З отриманої маси сформуйте невеличкі кульки. Потім притисніть кожну кульку, так щоб надати їй більш пласку форму. Майже готовий сирничок обваляйте в борошні. Додайте на сковорідку 3-4 ложки олії та добряче розігрійте. Тримайте вогонь на середньому рівні та підсмажуйте сирники по 3-4 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки. Щоб прибрати зайву олію викладіть страву на серветку або паперовий рушник перед тим, як подавати. Секрети ідеальних сирників Найважливіший етап вибір сиру. Він має бути не надто вологим, у міру розсипчастим та не кислим. Ще один важливий момент не покласти забагато яєць та борошна. Через це сирники втратять свою легкість та пухкість. Під час смаження сирників не зменшуйте вогонь, але слідкуйте, щоб страва не підгоріла. Подача не менш важлива, ніж самі сирники. Холодна сметанка, цукрова пудра, фруктовий джем чи солодка згущенка обирайте додаток до смаку та насолоджуйтесь ідеальним сніданком. Вдалого дня! Раніше ми розповідали, як приготувати оладки на кефірі.

З хрусткою скоринкою: рецепт ідеальних сирників до сніданку

Читать на русском
З хрусткою скоринкою: рецепт ідеальних сирників до сніданку

Як легко та швидко приготувати поживну страву для початку дня

Сирники — ідеальна страва для сніданку. Легкі, поживні, смачні — а готувати їх достатньо швидко та зовсім не складно. Інформатор ділиться з вами простим рецептом пухких сирничків. 

Вам знадобиться: 

  • Сир (той що "творог") 9% жирності — 400 грамів; 
  • Яйце — 1 шт.; 
  • Борошно — 3 ст. л. Можна додати більше, якщо полюбляєте солодке; 
  • Цукор — 3 ст. л.; 
  • Ванільний цукор — на смак; 
  • Дрібка солі. 

Приготування

У глибоку тарілку викладаємо сир. Додаємо до нього яйце, цукор, ванільний цукор та трошки солі. Після цього суміш треба ретельно перемішати, але краще не за допомогою блендера — чудово підійдуть звичайна виделка чи товкучка для пюре. Наступний етап — борошно. Всипаємо його в суміш та перемішуємо. Якщо сир вологий, може знадобитись більше борошна. 

З отриманої маси сформуйте невеличкі кульки. Потім притисніть кожну кульку, так щоб надати їй більш пласку форму. Майже готовий сирничок обваляйте в борошні. 

Додайте на сковорідку 3-4 ложки олії та добряче розігрійте. Тримайте вогонь на середньому рівні та підсмажуйте сирники по 3-4 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки. Щоб прибрати зайву олію — викладіть страву на серветку або паперовий рушник перед тим, як подавати. 

Секрети ідеальних сирників 

Найважливіший етап — вибір сиру. Він має бути не надто вологим, у міру розсипчастим та не кислим. Ще один важливий момент — не покласти забагато яєць та борошна. Через це сирники втратять свою легкість та пухкість. 

Під час смаження сирників — не зменшуйте вогонь, але слідкуйте, щоб страва не підгоріла. 

Подача — не менш важлива, ніж самі сирники. Холодна сметанка, цукрова пудра, фруктовий джем чи солодка згущенка — обирайте додаток до смаку та насолоджуйтесь ідеальним сніданком. 

Вдалого дня! 

Раніше ми розповідали, як приготувати оладки на кефірі.  

ФОТОРЕПОРТАЖІ

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.