"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Омлет з сиром та зеленню на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати
Рецепт корисного сніданку для школяра сподобається всім, хто турбується про здоров’я дитини. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей рецепт збалансований з точки зору поживних речовин. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Дієтологи стверджують, що школярі обов’язково повинні снідати, бо від цього залежить їх психологічний, і фізичний стан. Діти, які снідають, краще вчаться, мають кращу концентрацію уваги, більш енергійні і вони більш схильні підтримувати здорову вагу тіла. Дитячий сніданок має бути збалансованим, щоб дати маленькому досліднику досить енергії для навчання та ігор. Тож, рецепт від Інформатора - це не лише смачно, а й корисно.
Візьміть одне-два яйця, додайте дві столові ложки молока, змішайте, додайте сіль, перець. Дрібно поріжте улюблені овочі дитини та зелень і додайте їх у страву. Як варіант, можна зробити омлет окремо, а сирі овочі додати вже на тарілку.
Інформатор приготував корисну пораду: яйця краще розбивати на гарячу пательню. Коли їжа потрапляє на гарячу поверхню, вона майже відразу починає підгоряти, виділяючи невелику кількість води та створюючи крихітний шар пари, який буквально піднімає її з дна сковороди, запобігаючи прилипанню. Вершкове масло швидко тане, і ви зрозумієте, що воно досить гаряче, щоб додати яйця, коли піна спаде.
Готуйте омлет на сковороді, змащеній вершковим маслом. Накрийте пательню кришкою та залиште на плиті на 5-7 хв. Тим часом натріть твердий сир на терці та посипте ним готову страву. Омлет можна згорнути рулетом або подати у формі млинця. Крім того, з цього омлета можна зробити скрамбл, додавши шматок цільнозернового хліба чи кілька ложок будь-якої каші.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.