Англійський сніданок: яєшня, ковбаски, бекон та квасоля

Класичний англійський сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати

Яєшня, ковбаски, бекон та квасоля
Яєшня, ковбаски, бекон та квасоля

Рецепт класичного англійського сніданку сподобається всім, хто веде активний спосіб життя та потребує багато енергії. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей рецепт перевірено століттями. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду

Яйця багаті на мінерали: кальцій, магній, селен, цинк, йод, залізо, фосфор. Вітаміни - A, B2, ніацин (B3), B6, біотин, B12, D, фолієва кислота. Гриби, квасоля та м’ясо - важливе джерело білка. Класичний англійський сніданок обирають спортсмени та люди, що ведуть активний спосіб життя, для підтримки м'язів у тонусі та отримання великої кількості енергії. Отже, рецепт від Інформатора - це не лише смачно, а й корисно.

Класичний англійський сніданок
Класичний англійський сніданок

Вам знадобиться:

  • Яйця курячі - 2 шт. 
  • Ковбаски - 2 шт.
  • Гриби печериці - 2 шт.
  • Бекон - 2 скибки.
  • Томати чері - 4 шт.
  • Консервована квасоля - 50 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Салатна зелень за смаком
  • Вершкове масло

Як готувати

Помийте гриби, розріжте їх навпіл, обсмажте з сіллю і перцем на великому вогні в невеликій кількості олії до золотавого кольору. В тій самій пательні підсмажте ковбаски до рум’яної скоринки. 

Корисна порада: яєчню краще смажити не на олії, а на вершковому маслі. Воно містить емульгатори, що перешкоджають прилипанню. Це особливо корисно з яйцями, тому що тепло змушує білки та вуглеводи у їжі утворювати зв’язки з поверхнею сковороди. 

Розбийте яйця на пательню та підсмажте яєчню з рідким жовтком. Коли яєчня буде готова, перекладіть її на тарілку, а в пательні швидко підсмажте томати на великому вогні, аби вони стали м’якими. Потім так само швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту. 

Викладайте всі інгредієнти на тарілку до яєшні. Додайте консервовану квасолю. Та притрусіть страву дрібно нарубленою зеленню.

Раніше Інформатор писав:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube