"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Класичний англійський сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати
Рецепт класичного англійського сніданку сподобається всім, хто веде активний спосіб життя та потребує багато енергії. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей рецепт перевірено століттями. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Яйця багаті на мінерали: кальцій, магній, селен, цинк, йод, залізо, фосфор. Вітаміни - A, B2, ніацин (B3), B6, біотин, B12, D, фолієва кислота. Гриби, квасоля та м’ясо - важливе джерело білка. Класичний англійський сніданок обирають спортсмени та люди, що ведуть активний спосіб життя, для підтримки м'язів у тонусі та отримання великої кількості енергії. Отже, рецепт від Інформатора - це не лише смачно, а й корисно.
Помийте гриби, розріжте їх навпіл, обсмажте з сіллю і перцем на великому вогні в невеликій кількості олії до золотавого кольору. В тій самій пательні підсмажте ковбаски до рум’яної скоринки.
Корисна порада: яєчню краще смажити не на олії, а на вершковому маслі. Воно містить емульгатори, що перешкоджають прилипанню. Це особливо корисно з яйцями, тому що тепло змушує білки та вуглеводи у їжі утворювати зв’язки з поверхнею сковороди.
Розбийте яйця на пательню та підсмажте яєчню з рідким жовтком. Коли яєчня буде готова, перекладіть її на тарілку, а в пательні швидко підсмажте томати на великому вогні, аби вони стали м’якими. Потім так само швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту.
Викладайте всі інгредієнти на тарілку до яєшні. Додайте консервовану квасолю. Та притрусіть страву дрібно нарубленою зеленню.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.