Агресія Росії – це не лише прямий напад на Україну, але й загроза основам світового миру. Нездатність Ради Безпеки ООН зупинити імперіалістичні амбіції свого постійного члена підриває її авторитет та легітимність міжнародного права
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Як би я хотів” — це була та пісня, яка народилася одразу під час нашої першої зустрічі з Артемом. Це вийшло дуже легко, вже в перший день. Так би мовити, терапевтичним способом — ми одразу сублімували успіхи, бо це був якийсь такий стан, коли ця пісня стала зізнанням. Коли ти говориш людині: “Я дійсно бажаю тобі щастя будь-якою ціною, байдуже, чи буду я з тобою. Я хочу, щоб ти була щаслива. Якщо я не та людина, яка зробить тебе щасливою, то я хочу, щоб точно була людина, яка тебе зробить щасливою”.
Класичний англійський сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати
Рецепт класичного англійського сніданку сподобається всім, хто веде активний спосіб життя та потребує багато енергії. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей рецепт перевірено століттями. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Яйця багаті на мінерали: кальцій, магній, селен, цинк, йод, залізо, фосфор. Вітаміни - A, B2, ніацин (B3), B6, біотин, B12, D, фолієва кислота. Гриби, квасоля та м’ясо - важливе джерело білка. Класичний англійський сніданок обирають спортсмени та люди, що ведуть активний спосіб життя, для підтримки м'язів у тонусі та отримання великої кількості енергії. Отже, рецепт від Інформатора - це не лише смачно, а й корисно.
Помийте гриби, розріжте їх навпіл, обсмажте з сіллю і перцем на великому вогні в невеликій кількості олії до золотавого кольору. В тій самій пательні підсмажте ковбаски до рум’яної скоринки.
Корисна порада: яєчню краще смажити не на олії, а на вершковому маслі. Воно містить емульгатори, що перешкоджають прилипанню. Це особливо корисно з яйцями, тому що тепло змушує білки та вуглеводи у їжі утворювати зв’язки з поверхнею сковороди.
Розбийте яйця на пательню та підсмажте яєчню з рідким жовтком. Коли яєчня буде готова, перекладіть її на тарілку, а в пательні швидко підсмажте томати на великому вогні, аби вони стали м’якими. Потім так само швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту.
Викладайте всі інгредієнти на тарілку до яєшні. Додайте консервовану квасолю. Та притрусіть страву дрібно нарубленою зеленню.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.