"Коли ти атакуєш елемент системи виживання противника - його ядерну тріаду - це означає, що рівень ризику зростає. Бо ніхто не знає, як саме відреагує інша сторона"
SHUMEI став виконавцем головного саундтреку до байопіку «Малевич»: у Київській картинній галереї відзняли кліп на пісню «Гуде вітер вельми в полі». Локацію обрали не випадково – саме тут, у 1930 році, відбулася перша і єдина персональна виставка робіт Малевича в Києві.
Класичний англійський сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати
Рецепт класичного англійського сніданку сподобається всім, хто веде активний спосіб життя та потребує багато енергії. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей рецепт перевірено століттями. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Яйця багаті на мінерали: кальцій, магній, селен, цинк, йод, залізо, фосфор. Вітаміни - A, B2, ніацин (B3), B6, біотин, B12, D, фолієва кислота. Гриби, квасоля та м’ясо - важливе джерело білка. Класичний англійський сніданок обирають спортсмени та люди, що ведуть активний спосіб життя, для підтримки м'язів у тонусі та отримання великої кількості енергії. Отже, рецепт від Інформатора - це не лише смачно, а й корисно.
Помийте гриби, розріжте їх навпіл, обсмажте з сіллю і перцем на великому вогні в невеликій кількості олії до золотавого кольору. В тій самій пательні підсмажте ковбаски до рум’яної скоринки.
Корисна порада: яєчню краще смажити не на олії, а на вершковому маслі. Воно містить емульгатори, що перешкоджають прилипанню. Це особливо корисно з яйцями, тому що тепло змушує білки та вуглеводи у їжі утворювати зв’язки з поверхнею сковороди.
Розбийте яйця на пательню та підсмажте яєчню з рідким жовтком. Коли яєчня буде готова, перекладіть її на тарілку, а в пательні швидко підсмажте томати на великому вогні, аби вони стали м’якими. Потім так само швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту.
Викладайте всі інгредієнти на тарілку до яєшні. Додайте консервовану квасолю. Та притрусіть страву дрібно нарубленою зеленню.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.