Англійський сніданок: яєшня, ковбаски, бекон та квасоля
Класичний англійський сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати
Класичний англійський сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати
Рецепт класичного англійського сніданку сподобається всім, хто веде активний спосіб життя та потребує багато енергії. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей рецепт перевірено століттями. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Яйця багаті на мінерали: кальцій, магній, селен, цинк, йод, залізо, фосфор. Вітаміни - A, B2, ніацин (B3), B6, біотин, B12, D, фолієва кислота. Гриби, квасоля та м’ясо - важливе джерело білка. Класичний англійський сніданок обирають спортсмени та люди, що ведуть активний спосіб життя, для підтримки м'язів у тонусі та отримання великої кількості енергії. Отже, рецепт від Інформатора - це не лише смачно, а й корисно.
Вам знадобиться:
- Яйця курячі - 2 шт.
- Ковбаски - 2 шт.
- Гриби печериці - 2 шт.
- Бекон - 2 скибки.
- Томати чері - 4 шт.
- Консервована квасоля - 50 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Салатна зелень за смаком
- Вершкове масло
Як готувати
Помийте гриби, розріжте їх навпіл, обсмажте з сіллю і перцем на великому вогні в невеликій кількості олії до золотавого кольору. В тій самій пательні підсмажте ковбаски до рум’яної скоринки.
Корисна порада: яєчню краще смажити не на олії, а на вершковому маслі. Воно містить емульгатори, що перешкоджають прилипанню. Це особливо корисно з яйцями, тому що тепло змушує білки та вуглеводи у їжі утворювати зв’язки з поверхнею сковороди.
Розбийте яйця на пательню та підсмажте яєчню з рідким жовтком. Коли яєчня буде готова, перекладіть її на тарілку, а в пательні швидко підсмажте томати на великому вогні, аби вони стали м’якими. Потім так само швидко й на великому вогні обсмажте смужки бекону до апетитного хрусту.
Викладайте всі інгредієнти на тарілку до яєшні. Додайте консервовану квасолю. Та притрусіть страву дрібно нарубленою зеленню.
Раніше Інформатор писав:
- Як приготувати шакшуку до сніданку.
- Як приготувати яєшню-скрембл з тостами.
- Як приготувати смачну розсипчасту гречку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.