"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Фріттата з овочами сподобається всім, хто любить італійську кухню. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт фріттати з овочами сподобається всім, хто любить італійську кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Фріттата це - традиційний італійська яєчня, звідси її красива назва. Італійці цей різновид омлету готують з різними наповнювачами – ковбасними виробами, м'ясом, сиром, грибами, помідорами, зеленню. Автентична італійська фріттата це проста, ситна селянська страва, яка найчастіше готується з картоплі, цибулі та яєць, іноді з додаванням тертого сиру пармезан. Неаполітанську фріттату часто готують з використанням макаронів.
Наріжте картоплю та гриби тонкими скибочками. Помідори черрі розріжте навпіл. У великій сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію і викладіть картоплю і трохи посоліть. Готуйте на середньому вогні під кришкою 7 хвилин.
Далі покладіть гриби в сковороду, акуратно перемішайте і готуйте ще 5 хв. Картопля та гриби повинні підрум'янитися. Додайте помідори та продовжуйте готувати ще 3 хв.
Порада від Інформатора: frittata не може бути рідкою ні під час приготування, ні при подачі. Для цього всі продукти, особливо овочі, не повинні бути соковитими. Тож, перш, ніж додати томати, потрібно попередньо злегка віджати сік, залишивши тільки м'якоть.
Видаліть жорсткі стебла шпинату, додайте листя до овочів і прогрійте 1 хв. Розбийте в миску яйця, посоліть, приправте перцем і збовтайте. Влийте яйця в сковороду та перемішайте. Готуйте, доки яйця не ущільнять, приблизно 5 хв. Наріжте фриттату на порції та подавайте гарячою.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.