«Я підтверджую це! Постачання зброї через Ясьонку повернулися на минулий рівень»
«Коли збираєш незнайомих людей на знімальному майданчику, де має виникнути справжня «спільна хімія», важливо дати кожному можливість відчути іншого. Саме тому ми разом сідали на один килим, уважно спостерігали за собою й один за одним. Торкалися один одного. І навіть знімали одяг. Усе проходило як групова терапія, після якої ми стали ближчими, як одне ціле. Це був справжній обмін енергією, і саме цей момент ми зафільмували в кліпі», – зауважив співак.
Гомбовці з абрикосами сподобається всім, хто любить літо та здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт гомбовців з абрикосами сподобається всім, хто любить українську кухню. Готувати їх легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Гомбовці (від угор. gombóc — «клецьки») — українська страва із тіста з начинкою. Цей пиріжок поширений у карпатському регіоні України, особливо на Закарпатті. Угорсько-закарпатські гомбівці дуже нагадують технологією приготування китайські баоцзи. Ймовірно, через те, що коріння гомбовців тягнеться з часів стародавніх кочових угрів.
Домашній сир протріть через сито, додайте яйця, чайну ложку солі, столову ложку цукру і манку. Добре перемішайте, накройте плівкою і поставте в холодильник на 30-40 хвилин, щоб набухла манна крупа.
Порада від Інформатора: ви можете використовувати готові панірувальні сухарі, але смачніше приготувати їх власноруч. Для цього треба натерти на крупній терці булку. Розігріти на сковороді вершкове масло та обсмажити в ньому сухарики.
Видаліть з абрикос кісточки та додайте на їх місце по 1/3 чайної ложки цукру. Закип'ятіть підсолену воду у великій каструлі. Дістаньте тісто з холодильника, відокремте шматочок розміром із великий волоський горіх.
Зробіть з тіста коржик, по центру розмістіть абрикос і загорніть усередину. Сформуйте кульку.
Підготовлені таким чином гомбовці опускайте у киплячу воду. Злегка хитніть каструлю, щоб кульки не пристали на дно. Коли гомбовці випливуть, залишайте їх при помірному кипінні ще 3-4 хвилини.
Діставайте гомбовці шумівкою, дайте стекти воді, викладайте на тарілку, посипте гомбовці смаженими сухарями з олією, посипте цукром та меленою корицею.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.