У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Ліниві вареники з полуницею сподобаються всім, хто любить солодке. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати президентський сніданок
Рецепт лінивих вареників з полуницею сподобається всім, хто хоче приготувати корисний український сніданок. Готувати їх швидко та смачно. Цей рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Полуниця містить чимало корисних речовин: залізо, магній, калій, кальцій, натрій, фосфор, кремній, цинк і мідь. Вона є джерелом цілого комплексу вітамінів: А, В, С та ін. Також ця ягода багата на антиоксиданти, що роблять шкіру людини пружною й еластичною. А наявна в ній фолієва кислота є незамінною для нормальної роботи репродуктивної системи. Ця соковита ягода покращує зір, зміцнює пам’ять, позитивно впливає на метаболізм, знижує рівень холестерину в організмі, допомагає при подагрі, стимулює імунну систему, а також має протизапальну властивість. Тож рецепт Інформатора не лише смачний, але й корисний.
Для вареників:
Для соусу:
З'єднайте всі інгредієнти і замісіть тісто. Згорніть його в кулю, загорніть в плівку і відправте на ніч в холодильник. Вранці закип'ятіть воду, сформуйте з тіста валики діаметром 1 см і наріжте їх на шматочки довжиною 2 см. Це займе у вас максимум 5 хвилин. Закиніте вареники в киплячу підсолену воду, через хвилину акуратно перемішайте ложкою. Варіть 2 хвилини після спливання. Перекладіть шумівкою в миску, за бажанням додайте шматочок вершкового масла.
Порада від Інформатора: для того, щоб тісто не липло до рук, змастіть їх олією, а тісто притрусіть зверху борошном.
Полуницю змішайте з цукром в каструлі. Варіть, поки цукор не розчиниться, час від часу помішуючи. Влийте крохмальну суміш, перемішайте і поваріть ще кілька хвилин, поки соус не загусне і не стане знову прозорим і яскраво-червоним. Подавайте вареники з полуничним соусом і сметаною.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.