“Я готовий на все заради миру в Україні. Якщо завтра Україну приймуть до ЄС та НАТО, я більше не потрібний. Але поки цього не буде, я захищатиму свою країну”
"Це був такий час, коли всі записувалися до тероборони, і були великі черги. Я попросив зайняти мені місце в черзі, щоб я зміг записатися"
Всі ми інколи вдаємо, що все добре, хоча по факту ні. В такі моменти твоє тіло ніби онімівше від душевного болю хоче втекти кудись на вулицю, де холодно і вогко, бо тільки там твій внутрішній стан співпадає з тим що назовні. Задихаючись, ти кричиш в пустоту про те, як тобі погано.
Гаспачо з черешнею сподобається всім, хто любить кулінарні експерименти. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт гаспачо з черешнею сподобається всім, хто любить літо та незвичні смаки. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Іспанці зазвичай готують великий глечик гаспачо та ставлять цей суп-напій в холодильник. Тож, ви можете приготувати корисний та смачний сніданок та забезпечити собі освіжаючий легкий перекус на весь день. Інформатор пропонує вам додати улюблену українську ягоду до традиційного іспанського рецепту. Результат вам сподобається! Обирайте для гаспачо велику соковиту черешню та солодкі м'ясисті томати. І ваш сніданок вийде смачним та яскравим.
Замочіть хліб у лимонному соку зі 100 мл води на 10 хвилин. Видаліть у черешні кісточки. Обдайте помідори окропом, зніміть шкірку, наріжте м'якоть і покладіть в блендер разом з черешнею. Очистіть перці, також наріжте та додайте до помідорів. Додайте очищені та нарізані цибулю та часник.
Порада від Інформатора: очистити помідори від шкірки можна у СВЧ-пічці. Овочі потрібно попередньо промити, покласти в тарілку, яку можна ставити в мікрохвильову піч, та помістити всередину. Потім виставити максимально можливу потужність. За 30 секунд помідори можна діставати і знімати шкірку - вона відстане дуже легко і не пошкодить м'яку частину томату.
Очистіть імбир та натріть на тертці. У зелені видаліть гілочки. Додайте імбир, зелень, оливкову олію, хліб, сіль, перець та велику жменю льоду в блендер. Збийте до бажаної консистенції. Поставте в холодильник на 2 години, потім подавайте в склянках.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.