У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Шніцель по-виденськи від Тома Круза сподобається всім, хоче зберегти молодість. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати зірковий сніданок
Рецепт шніцелю по-виденськи від Тома Круза сподобається всім, хто хоче зберегти молодість. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Кінозірка Том Круз уважно слідкує за своїм харчуванням, щоб зберігати здоров’я та молодість якнайдовше. Він намагається споживати якнайменше вуглеводів. Вони блискавично виробляють інсулін, а він провокує старіння. Том Круз дотримується дієти в 1200 калорій, тобто шкідливих снеків, хліба, пасти в його раціоні місця немає.
Перекуси мають бути корисними та давати багато енергії. Насамперед це горіхи, а ще ягоди та сухофрукти. Один із найулюбленіших смаколиків Тома Круза — фініки, начинені арахісовим маслом із кокосовою стружкою. Їх він, до речі, їв на зйомках фільму «Місія нездійсненна: Нація ізгоїв».
Щоб не втратити молодість та не нашкодити своїй шкірі, Том Круз не вживає цукру та продуктів, що його містять. Актор зізнається, що любить солодке і йому варто величезних зусиль не дивитися у бік десертів. Бореться з цією тягою він так: замовляє тістечка у кондитерській та відправляє їх друзям та колегам. Свого часу Том Круз вразив Ніколь Кідман не лише своєю зовнішністю, а й багатим кулінарним досвідом. Коронна страва актора - шніцель по-віденськи.
Шматок м'яса товщиною 1,5-2 см розріжте вздовж навпіл (але не до кінця), розгорніть, як метелика, і відбийте молотком між змащеними оливковою олією листами пергаментного паперу до товщини 4-5 мм. Збийте яйця, посоліть і поперчіть. М'ясо посоліть і обваляйте у борошні, яйцях та сухарях. Поставте шницель у холод на 5 хвилин, щоб панування схопилося.
Порада від Інформатора: Телятина добре поєднується з кисло-солодкими соусами, наприклад з вишневим, з курагою, чорносливом, родзинками, а також з цитрусовими.
Обсмажте м'ясо на середньому вогні (4 хвилини), поливаючи його зверху гарячою олією (зі сковороди). Переверніть і смажте ще 3 хвилини - до рум'яної скоринки. Подавайте з лимоном та салатом.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.