Якщо є бажання ускладнити задачу, аби вразити гостей, можете спекти коржі і начинити їх сумішшю яєць, плавлених сирків і крабових паличок
Новий рік – час смачних закусок та застіль. Пропонуємо вашій увазі незвичайний торт з крабових паличок. Ми певні, що ця закуска сподобається всім українцям. Готувати його просто, а щоб смакувало ще краше, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Спочатку відокремте жовтки від білків. Білки натріть на дрібній тертці в окрему тарілку, вони знадобляться пізніше. Жовтки змішайте з натертим сиром. Додайте 2-3 зубчики часнику, пропущеного через прес, і заправте майонезом. Це буде начинка.
Розгорніть крабові палички. Потім викладіть одну крабову паличку у розгорнутому вигляді на блюдо і розподіліть трохи начинки. Знову додайте крабову паличку і начинку. Так продовжуйте чергувати, поки не закінчите. Верхнім шаром має бути начинка.
Розріжте торт навпіл перед подачею. Верх і боки торта прикрасьте натертими білками. Якщо білок погано тримається, можна змастити його тонким шаром майонезу. Торт можна подавати відразу або накрити кришкою і поставити в холодильник до приходу гостей.
Порада від Інформатора: можна чергувати крабові палички так, щоб один шар був червоним боком в один бік, а білим – в інший. Тоді торт матиме однаковий вигляд з усіх боків у розрізі.
Якщо є бажання ускладнити задачу, аби вразити гостей, можете спекти коржі і начинити їх сумішшю яєць, плавлених сирків і крабових паличок. Смачного!
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.