Салат з курячими серцями надзвичайно смачний і сподобається всім у родині
Класичними для українців до різдвяного чи новорічного столу стали салати "Олівє", "Крабовий" і "Шуба". Втім, багатьом вони встигли набриднути, адже готуються з року в рік. Традиції це добре, але нові поживні смаки – не менш чудово. Пропонуємо вашій увазі простий, недорогий і дуже смачний салат з курячими серцями.
Рецепт салату з курячих сердець сподобається усім. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас традиційну кулінарну пораду.
В курячих серцях зріжте клапан, і розділіть кожне навпіл, а потім ще раз, отже, поріжте кожне серце на чотири частини. Залийте водою і промийте від крові. Підсмажте серця на олії, посоліть і готуйте, аж поки не залишиться зайвої рідини. Перекладіть готові серця у миску, і нехай охолонуть.
Поріжте солоні огірки на чотири частини та на маленькі часточки. Додайте зелений горошок, зелену цибулю, майонез, все перемішайте. За бажанням додайте до салату яйця і солодкий перець. Смачного!
Порада від Інформатора: картоплю до салату краще не додавати. Вона просто забиває смак інших інгредієнтів.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.