“Я готовий на все заради миру в Україні. Якщо завтра Україну приймуть до ЄС та НАТО, я більше не потрібний. Але поки цього не буде, я захищатиму свою країну”
"Це був такий час, коли всі записувалися до тероборони, і були великі черги. Я попросив зайняти мені місце в черзі, щоб я зміг записатися"
Всі ми інколи вдаємо, що все добре, хоча по факту ні. В такі моменти твоє тіло ніби онімівше від душевного болю хоче втекти кудись на вулицю, де холодно і вогко, бо тільки там твій внутрішній стан співпадає з тим що назовні. Задихаючись, ти кричиш в пустоту про те, як тобі погано.
Полуничне морозиво без цукру на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати вітамінний освіжаючий сніданок
Рецепт полуничного морозива без цукру сподобається всім, хто веде здоровий спосіб життя. Готувати його швидко та смачно. Цей корисний рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Полуниця багата на вітаміни групи В, А, С, Е, РР, К, сахариди, каротин, фолієву кислоту, калій, кальцій, магній, натрій, залізо, цинк, фосфор та органічні кислоти (яблучну і саліцилову), а також клітковину і пектини. Ця ягода покращує обмін речовин, нормалізує роботу кишечника, допомагає схуднути та сприяє розщепленню жирів і нормалізації рівня цукру в крові, попереджає анемію, заповнюючи недолік заліза. Банан — це джерело калію, кальцію, фосфору, бета-каротину, фтору та заліза. Вони нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, допомагають у боротьбі з холестериновими бляшками, корисні для серцево-судинної системи. Кокосове молоко містить вітаміни групи B, А, С, К, Е, РР, а також Омега-3, Омега-6, Омега-9, кальцій, магній, цинк, фосфор. Такий продукт можна вживати не лише дорослим, а й дітям. Завдяки корисним речовинам кокосове молоко покращує роботу серцево-судинної системи та шлунково-кишкового тракту. Тож, рецепт сніданку від Інформатора не лише смачний та цікавий, але й дуже корисний.
Дрібно наріжте банани й полуниці. Далі кидайте їх у блендер разом із кокосовими вершками. Збивайте всі інгредієнти до утворення однорідної суміші. Розливайте її у форми й охолоджуйте 1–2 години.
Порада від Інформатора: якщо ви не знайдете кокосові вершки, то можете охолодити банку з кокосовим молоком. Зверху збереться біла жирна частина молока, яка стане заміною вершкам.
Щоб витягнути морозиво з форми, потрібно занурити його в стакан із гарячою водою на 30 секунд. Викладайте у гарну креманку та прикрашайте гілочками м’яти.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.