“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Яйця-кокот з кабачками та каррі сподобаються всім, хто любить французьку кухню. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт яєць-кокот з кабачками та каррі сподобається всім, хто любить французьку кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Яйце кокот (фр. œufs cocotte) — класична французька страва. Щоб її приготувати, треба запікати або готувати на водяній бані яйця в плоскодонному посуді. Готувати цю страву можна різними способами, змінюючи чи додаючи інгредієнти. З начинок найбільш популярні сир, трави та шинка, але по суті вибір тут обмежений лише вашою фантазією - цибуля, різноманітна зелень, помідори, баклажани, горошок - також будуть доцільні. Інформатор обирає повні вітамінів та мінералів кабачки, щоб приготувати корисний літній сніданок.
Кабачки помийте, розріжте на довгі смужки та посмажте на сковороді гриль або під грилем у духовці, злегка збризнувши оливковою олією. Вони повинні просмажитись, але при цьому залишитися пружними. Поріжте кабачки на невеликі кубики, посоліть, поперчить та викладіть у кокотниці.
Порада від Інформатора: найкраще для цієї страви брати молодесенькі кабачки з тонкою шкіркою та легким слівочним ароматом. Якщо у вас є більш стиглі овочі, перед приготуванням зріжте з них шкірку та приберіть сформоване насіння.
В окремій мисці змішайте вершки та каррі. Розбийте по яйцю в кожну кокотницю, посоліть, поперчіть. Зверху рівномірно розподіліть суміш із вершків і карі. Помістіть кокотниці на водяну баню та доведіть воду до кипіння. Залишайте страву на вогні приблизно на 15 хвилин, щоб білок схопився, а жовток залишився рідким. Можна ємність з водою і формами поставити в духовку, тоді структура яєць вийде щільніша, але не суха.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.