У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Смачні кубики з кабачками та сиром сподобаються всім, хто любить літо та здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт смачних кубиків з кабачками та сиром сподобається всім, хто любить українську кухню. Готувати їх легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Молоді кабачки у народі часто називають природними ліками. За кількістю корисних властивостей кабачок порівнюють із огірком або зеленим листовим салатом. Кабачки містять калій, який потрібний для роботи серцевого м'яза, а також при відновленні після хвороб.
Кабачки рекомендують вживати при гіпертонії, захворюваннях печінки. Сік кабачків здатний заспокоїти нервову систему, адже він містить важливе для її здоров'я поєднання вітаміну В6 та магнію. Кабачки - відмінний сечогінний засіб, що добре допомагає при набряках. Кабачок має протиалергічні властивості. Цукор та мікроелементи, що містяться в кабачках, корисні для діабетиків. Властивість кабачків, що сприяє виведенню з організму надлишку солі, є корисним при артритах. Регулярне вживання кабачків допомагає покращити роботу суглобів.
100 г кабачка забезпечують добову потребу організму в кремнії. Цей компонент бере участь у виробленні колагену в організмі, який відповідає за пружність шкіри та здоров'я суглобів. Ще одна перевага та користь кабачків – вміст кобальту. Цей мікроелемент бере участь в обміні речовин та синтезі амінокислот, а також потрібний для здоров'я підшлункової залози.
Молоді кабачки помийте та наріжте тонкими кільцями. Посоліть та залишайте на 10 хвилин, щоб вони пустили сік. Потім гарненько віджміть, викладайте на паперові рушники.Цибулю почистіть та наріжте півкільцями, а зелень промийте і дрібно нарубайте.
Порада від Інформатора: щоб чистити цибулю без сліз, охолодіть її. Також можна постійно обполіскувати цибулю холодною водою. Постійно змочуйте водою лезо ножа. Намагайтеся дихати тільки ротом і надягати окуляри. Використовуйте найгостріші ножі, в ідеалі керамічні. Дошку для обробки можна обробити лимонним соком або оцтом.
Розігрійте сковороду з олією та обсмажуйте цибулю до прозорості. У мисці змішайте яйця, сметану та натертий сир. Додайте зелень, лук і кабачки, сіль та перець і перемішайте. Форму для випічки змастіть вершковим маслом, виливайте в неї суміш і ставте в духовку. Випікайте за температури 180°C близько 40 хвилин. Перед подачею наріжте кубиками.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.