"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
"І поки весь світ чекає на диво від Трампа, дай Бог, ми з вами маємо не чекати, ми маємо не втрачати стійкості. Ми маємо пахати. Треба працювати кожен день, всім народом на стійкість всієї держави. Порізно виграти у цій битві просто неможливо"
Сонце увійде в активний і заповзятливий знак Стрільця: підвищиться наш ентузіазм, енергійність, бажання діяти, змінювати своє життя
Артист презентував нове музичне відео «7000 АЛЛО» у якому постав у стильних образах, зовсім незвичних для свого іміджу. Ця робота стала фундаментом для нового творчого напрямку виконавця.
Оладки з чорницею від Джеймі Олівера сподобаються всім, хто любить літо та здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт оладок з чорницею від Джеймі Олівера сподобається всім, хто любить літо та незвичні рецепти. Готувати їх легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Джеймі Олівер є власником мережі ресторанів по всьому світу. Компанія Jamie Oliver Group управляє 25 ресторанами у Великій Британії, а також рядом закладів в інших країнах. Джеймі Олівера веде екстравагантні кулінарні шоу «Кухня Джеймі» та «Готуємо за 30 хвилин», які набули популярності по всьому світу. Крім того, він автор низки кулінарних книг. У рідній Британії Олівер відомий як пропагандист здорового харчування.
Розбийте яйце у велику миску, додайте борошно, розрихлювач, молоко і крихітну щіпку морської солі. Перемішайте, щоб у вас вийшло однорідне тісто. Додайте чорницю та перемішайте.
Порада від Інформатора: оладки можна доповнити чорничним соусом. Вам знадобиться 0,5 склянки цукру, 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю, 1/3 склянки води, 2 склянки чорниці. Змішай у кастрюлі цукор і крохмаль, тонким струмком додавайте воду і вимішуйте на середньому вогні. Додайте ягоди і, не міняючи вогонь, доведіть соус до кипіння. Постійно помішувати масу протягом хвилини і потім зніміть з вогню.
Нагрійте 1/2 столової ложки оливкової олії у великій сковороді антипригарної на середньому вогні, обережно її нахиляючи, щоб рівномірно розподілити масло.
Викладіть ложкою тісто, залишаючи вільний простір між оладками. Готуйте протягом 1-2 хвилин, доки на поверхні тіста не з'являться бульбашки. Коли млинці підрум'яняться з обох боків, покладіть їх на тарілку. Повторіть з тестом, що залишився. Подавайте млинці теплими разом із йогуртом та додатковою порцією свіжих ягід.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.