Актора так здивувало поєднання смаків і ароматів, що він просто не зміг втримати емоції
Американський актор та співак Вілл Сміт, який з юності має прізвисько "The Fresh Prince", 25 вересня відзначає день народження. Йому виповнилось 57 років. За роки зйомок він набув чималої популярності, а все завдяки неймовірному таланту та харизмі. Вілла Сміта називають улюбленцем долі, кращим актором усіх часів та народів, а ще трущобним мільйонером.
Вілл Сміт має багато нагород, серед яких Оскар, Золотий глобус, BAFTA, Греммі, American Music Awards. Найвідомішою є роль у франшизі "Люди в чорному". Попри такі успіхи, він не віддалився від шанувальників і може навіть заскочити у звичайне кафе, щоб замовити сніданок чи перекус.
Так одного разу і сталось, коли актор був у Австралії. Він заскочив у пляжне кафе та замовив сніданок. Йому подали горохові млинці з зеленню та яйцем-пашот. Актора так здивувало поєднання смаків і ароматів, що він просто не зміг втримати емоції. І висловив своє захоплення кухарем буквально на весь заклад. Також він зробив пост у соцмережах, де теж поділився емоціями від страви.
"Гаразд... Терпіти не можу, коли люди викладають фотографії їжі! Але... ці кляті млинці із зеленого гороху в Porch & Parlour на пляжі Бонді, Австралія... Вони просто розірвали мене на частини", – написав Вілл Сміт в Instagram.
Давайте і ми приготуємо сніданок, який вразив світову зірку кінематографа. Тим паче, що в українській кухні теж є млинці з гороху. Вони мають назву горохляники та вважаються старовинною стравою.
Розморозьте горошок та подрібніть його у блендері. Але не до стану пасти, мають лишитись невеликі шматочки для фактури млинців. Пересипте у миску і додайте кукурудзяну крупу, яйце, подрібнену червону цибулю, сіль і перець. Перемішайте.
Розігрійте пательню. Змастіть її кокосовим маслом та обсмажте млинці. Формуйте їх за допомогою ложки. Мають вийти невеликі, діаметром до 8 см. Обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини. Також приготуйте яйце-пашот. Для цього закип'ятіть невелику кількість води, ложкою закрутіть воду по спіралі та влийте яйце. Через 2 хвилини обережно дістаньте, середина має лишитись рідкою.
Як всі млинці та яйце будуть готові, можна формувати страву. На велику тарілку викладіть ложку томатного соусу, а зверху млинець. Потім яйце-пашот та авокадо, порізане на тонкі скибочки. Зробіть слайси з цукіні та викладіть зверху. Полийте соком лимона і оливковою олією. Прикрасьте листочками м'яти. Смачного!
Поради від Інформатора: дрібно нарізана зелена цибуля, кріп або петрушка, додані в тісто для млинців, нададуть свіжості та аромату. Тертий твердий сир, доданий у тісто, зробить млинці насиченими та ситними.