Альоні Омаргалієвій пощастило їсти олів'є не тільки на Новий рік, але тільки за рецептом Тамерлана

Сімейна пара полюбляє нестандартні страви

Олів'є
Ковбасу та м'ясо замінили на морепродукти

Українська співачка та авторка пісень Альона Омаргалієва 17 вересня відзначає день народження. Їй виповнилось 40 років. Відомою вона стала, співаючи у дуеті "Тамерлан і Альона" з власним чоловіком. Але згодом обрала шлях сольної виконавиці. Тим часом Тамерлан ще у 2022 році став на захист України. Її пісня "Мужчина" є справжнім хітом цього року. 

Альона дотримується здорового харчування та займається спортом, тому має дуже гарний вигляд. Здебільшого віддає переваги простій українській кухні. А ось її чоловік навпаки полюбляє нестандартні страви. Серед улюблених у Тамерлана олів'є, але не за класичним рецептом. Він обожнює салат за власним рецептом, а саме з м'ясом криля та крабом. Виходить дуже ніжно та соковито. В одному давньому інтерв'ю співачка зізнавалася:

«Тамерлан любить салат олів'є з крилем. Я б навіть сказала, не любить, а обожнює. Тому готую я його не тільки на Новий рік (сміється). Буває, що сама пропоную на вечерю олів'є, але частіше Тамерлан просить».

Тож давайте і ми приготуємо небанальне олів'є по рецепту української співачки. А поради від Інформатора допоможуть зробити його ще смачнішим.

Салат олів'є з крабом і м'ясом криля

Олів'є виходить дуже легким та ніжним
Олів'є виходить дуже легким та ніжним.

Вам знадобиться:

  • картопля – 120 г
  • крабові палички – 120 г
  • м'яса криля – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • свіжий огірок – 120 г
  • зелений горошок – 75 г
  • майонез – 120 г
  • зелена цибуля – 15 г
  • петрушка – 15 г
  • лимонна цедра – 1/2 чайної ложки
  • оливкова олія – 15 мл
  • сіль, білий перець, чорний перець

Як готувати:

Відварюєте картоплю і яйця. Чистите їх і нарізаєте дрібним кубиком. Також ріжете огірок, попередньо очистивши його від шкірки. Все перекладаєте у миску. Додайте половину подрібненої цибулі, м'ясо криля і зелений горошок. Заправляєте суміш майонезом, додаєте сіль і чорний перець за смаком. Перемішуєте.

В окрему миску рвете на волокна крабові палички, змішуєте їх з нарізаною напівкільцями цибулею та подрібненою петрушкою. Приправляєте білим перцем, цедрою лимона, сіллю та оливковою олією. За допомогою кільця викладіть салат на тарілку. Зверху гіркою покладіть суміш з крабових паличок. Можна смакувати.

Поради від Інформатора: для солодко-кислої нотки можна додати грушу або яблуко, а для кремовості та насиченого смаку – авокадо. Оливки теж можуть урізноманітнити смак, додаючи солонуваті нотки. Майонез можна замінити сметаною.

Слідкуйте за нами у Telegram

Image
Оперативні новини та разбори: Україна, світ, війна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити