Стендап-комік готує сам – фірмові бутерброди з елементами італійської кухні.
14 січня народився вінничан і стендап-комік Василь Байдак. Разом з популярним шеф-кухарем Євгеном Клопотенко він готував сирники, а з Дашею Астаф'євою на кухні її проєкту "Такі страви" – свої улюблені бутерброди. Пропонуємо приготувати ці страви. Рецепти сирників на яблуках та бутербродів з томатами для легкого сніданку сподобаються всім. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас кулінарну пораду.
Яблука розріжте навпіл, видаліть серцевину, наріжте скибочками. Змішайте сир з яйцем, додайте цукор та ванільний цукор, сіль до смаку, замісіть тісто на сирники. Зліпіть сирники та викладіть на яблука на деко, застелене пергаментом.
Поставте деко в духовку на 20 хвилин при температурі 180 С.
Порада від Інформатора: за 5 хвилин до готовності змастіть сирники мяким вершковим маслом.
Змастіть хліб олією та присоліть. Викладіть на нього скибочки чи стружку сиру, томати кільцями й прикрасьте руколою. Смачного!
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.