“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Як смачно приготувати веганські голубці без м'яса за рецептом мами Андрія Кузьменка
Голубці насправді є стравою на всі випадки життя! Ними й поснідати можна, й повечеряти, не кажучи вже про обід. Адже вони дуже поживні, цілком корисні та надзвичайно смачні. Особливо корисними є овочеві голубці, саме такі, які любив відомий український музикант Кузьма.
Інформатор розкриває рецепт голубців з картоплею і вчить, як приготувати улюблену страву культового українського рок-музиканта, фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.
Перш за все необхідно підготувати капусту. Для цього у велику каструлю необхідно налити води, закип’ятити, додати трошки солі та оцту. Капусту слід позбавити качана та опустити у воду. Дати покипіти кілька хвилин, а далі зняти листя, не витягуючи капусту із води. Листя капусти також можна заготувати наперед та заморозити.
Далі подрібнюємо цибулю та моркву й починаємо обсмажувати на сковороді. Чистимо картоплю, тремо на тертушці, віджимаємо зайву вологу та додаємо до готової зажарки у миску. Усе добре перемішуємо, солимо та перчимо.
Загортаємо начинку у капустяне листя та викладаємо у каструлю рядами. Усе заливаємо водою на око та додаємо сметани. Тушити голубці необхідно приблизно одну годину. Важливо, для подачі підготувати соус: це може бути звичайна сметана чи вершки.
Порада від Інформатора: крім сметани чи вершків, можна заправити готові картопляні голубці грибним соусом. Пальчики облизуватимете!
Особливість такої страви полягає в тому, що вона - веганська. М'ясо перетравлюється набагато довше за овочі, викликаючи бродіння в кишечнику. А свинина, котра обов'язково додається до яловичини в голубці, взагалі не показана тим, хто перебуває на дієті через обмеження по здоров'ю чи, скажімо, від бажання схуднути.
Натомість картопляні, тобто - овочеві голубці дають те ж відчуття насичення й смакують не менше за м'ясні!
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал,щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут.