Сніданок мандрівників: Наталка Карпа поділилась власним рецептом граноли

Читать на русском

Гранола від Наталки Карпи сподобається всім, хто любить здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як приготувати сніданок для мандрівника

Читать на русском
Гранола від Наталки Карпи
Гранола від Наталки Карпи

Гранола від Наталки Карпи сподобається всім, хто любить здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як приготувати сніданок для мандрівника

Рецепт граноли від Наталки Карпи сподобається всім, хто любить здорову їжу. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду. 

Заслужена артистка України Наталка Карпа
Заслужена артистка України Наталка Карпа

Заслужена артистка України Наталка Карпа співає українською, але її пісні займали верхні рядки європейських чартів. Наталка Карпа не лише об’їздила всю Європу, але й стала першою сучасною українською співачкою, яку було визнано з концертами Бразилію та Парагвай. Тож, красуня добре знає, як поєднувати здоровий спосіб життя з мандрами. 

«Я артистка і часто буваю у роз'їздах. На гастролях мою активність підтримує гранола. Принадність у тому, що її можна приготувати заздалегідь і багато. А потім покласти у бокс і взяти з собою в дорогу. Вранці просто додайте до гранолі натуральний йогурт та улюблені фрукти, і у вас є поживний сніданок», - каже співачка.

Гранола
Гранола

Вам знадобиться:

  • Вівсяні пластівці - 150 г
  • Вершкове масло - 30 г
  • Мед – 2 столові ложки
  • Курага – 50 г
  • Родзинки – 50 г
  • Горіхи (арахіс, волоські, кешью) – 50 г
  • Кориця - за смаком

Як готувати

У мисці змішайте сухі інгредієнти, додайте|добавляйте| мед і добре розмішайте. Потім викладіть вівсяну масу на лист з пергаментом, змащеним вершковим маслом. Розподіліть гранолу рівномірним тонким шаром по всьому деку.

Порада від Інформатора: крім кураги, фініків, чорносливу, родзинок можна взяти сушені яблука, манго, папайю, ананас, інжир, сушені вишні та ягоди. Якщо ви готуєте шоколадну гранолу, то какао-порошок можна додати до теплової обробки, а шоколадну стружку - тільки після запікання в масу, що охолола.

Поставте лист на 30 хвилин у духовку, розігріту до 160°С. Бажано перемішувати гранолу кожні 10 хвилин, щоб вона не пригорала. Коли закуска набуде коричневого кольору і божественного аромату, вона готова. Дістаньте гранолу з духовки, перемішайте і дайте охолонути, доки вона не затвердіє. Розкладіть у скляні банки з герметичними кришками.

Раніше Інформатор писав:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал,щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут .

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.