Світлана Вольнова і Надя Матвєєва показали, що їсти заради молодості

Всього два інгредієнти, які створюють неймовірну палітру смаків і задовольнять навіть вимогливих гурманів

Рецепт
Персики з дорблю: страва не гірше ресторанної.

Українська акторка, телеведуча, модель, фотограф, продюсер Світлана Вольнова 22 грудня відзначає 56-й день народження. Вона вважається першою особою в українському шоубізнесі, яку почали офіційно називати світською левицею. Вольнова відома своєю епатажністю і провокаційними образами, які неодноразово ставали предметом публічного обговорення.

Навіть у зрілому віці Вольнова демонструє чудову фізичну форму. Все тому, що у її раціоні тільки здорова їжа. Загалом її спосіб харчування базується на потребах організму та філософії любові до себе. Зірка дотримується дієти, адаптованої під її групу крові, а вечорами взагалі уникає їжі, щоб підтримувати молодість.

Одним з улюблених десертів, яким вона частує друзів та колег, є запечені персики з додаванням сиру дорблю. Він неймовірно ароматний і соковитий. Тому варто спробувати, тим паче, що на порозі свята і вишуканий десерт стане у нагоді. 

Гурманська страва від Світлани Вольнової

Страва має неймовірний аромат
Страва має неймовірний аромат.

Вам знадобиться:

  • персики – 2 шт.
  • сир дорблю – 100 г

 Як готувати:

Розріжте персик навпіл, дістаньте кісточку. Трохи приберіть м'якоть, щоб збільшити лунку з-під кісточки. Поріжте сир на невеликі шматочки та покладіть в середину персика. Викладіть їх на деко та поставте у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів. Запікайте 20 хвилин. Смакуйте теплим.

Поради від Інформатора: страва самодостатня, але і її смак можна урізноманітнити, додавши трохи подрібнених горіхів чи сухофрруктів (інжир, курага тощо). Також можна полити медом і додати розмарину. Можна подавати разом з кулькою морозива. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Image
Оперативні новини та разбори: Україна, світ, війна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити