Ніжне м'ясо у поєднанні з солодкуватим манго створюють неймовірну смакову ейфорію
Американська співачка Крістіна Агілера 18 грудня святкує своє 45-ліття. Відома вона потужним голосом та вокальною майстерністю. Протягом кар'єри співачка отримала п'ять премій "Греммі" та визнання як одна з найкращих вокалісток усіх часів за версіями MTV і Rolling Stone. Агілеру вважають однією з найуспішніших, найвпливовіших співачок свого покоління. Вона є іконою поп-культури.
Культова співачка виглядає неперевершено, все завдяки заняттям спортом та правильному харчуванню (хоча не обійшлось і без допомоги пластичних хірургів). Серед її активностей йога, бокс, силові і кардіо тренування. Агілера відмовилася від суворих дієт на користь цілісних продуктів, споживає багато овочів та фруктів. Інколи вона ділиться рецептами страв, які їй найбільш довподоби.
Серед інших, рулет зі свинячої вирізки. Його особливість полягає у тому, що у якості доданка використовується манго. Саме він робить цю страву екзотичною та неймовірно смачною.

Розігрійте духовку до 220 градусів. Помийте м'ясо і приберіть з нього зайву вологу за допомогою паперового рушника. Покладіть її на доску та розріжте на три чверті вздовж. Розкрийте так, щоб утворився прямокутник. Трохи одбийте, щоб м'ясо стало м'якішим, приправте сіллю та перцем.
На сковороді підсмажте подрібнену цибулю з часником, додайте манго та натертий кокос. Тушіть кілька хвилин. Потім додайте подрібнену кінзу. На м'ясо розкладіть суміш і згорніть його рулетом. Перев’яжіть ниткою і викладіть на деко. Змішайте у невеликій тарілці кокосове молоко і мед, полийте рулет.
Готуйте протягом 20 хвилин, поки шкірка не стане хрусткою і золотистою. Зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте 50 хвилин. Вийміть рулет і дайте відпочити. Наріжте на шматочки. Смачного!
Поради від Інформатора: щоб покращити смак рулета, можна додати у середину моцарелу. Для тих, хто не полюбляє кінзу теж є вихід – замінити її на шпинат, який має нейтральніший смак і аромат. Також можна додати більше різноманітних спецій.