Раніше було для Федінчика: Наталка Денисенко показала, чим підкорює чоловіків

Качині ніжки – ароматна та більш соковита альтернатива курячим

Рецепт
За цим рецептом ніжки можна подавати навіть до святкового столу.

Українська акторка Наталка Денисенко 17 грудня відзначає день народження. Їй виповнилось 36 років. Вона відома за ролями у серіалах "Кріпосна", "Віталька", "Село на мільйон", "Татусі" та "Клан ювелірів". Денисенко харизматична та дуже відкрита у плані спілкування. Саме завдяки цій щирості вона і стала улюбленицею глядачів. Вони ще відзначають її вміння перевтілюватися в різноманітні ролі, від комедійних до драматичних.

Акторка обожнює готувати. Вона неодноразово ділилася кулінарними шедеврами зі своїми підписниками у соціальних мережах. Кулінарія є одним з її захоплень поза акторством. Денисенко раніше балувала стравами чоловіка, Андрія Федінчика, але пара розлучилась. Але Наталка досі розповідає, які страви полюбляв її колишній. Серед них запечені качині ніжки. Секрет полягає у хрусткій скоринці, яка робить їх неймовірно смачними.

Качині ніжки з хрусткою скоринкою

Хрустка скоринка з карамелізацією виходить завдяки додаванню до маринаду меду
Хрустка скоринка з карамелізацією виходить завдяки додаванню меду.

Вам знадобиться:

  • качині ніжки – 2 шт.
  • коньяк – 50 мл
  • мед – 2 ч.л.
  • спеції
  • гірчиця – 1/2 ч.л.
  • соєвий соус – 2 ст.л.

 Як готувати:

Візьміть пательню і вилийте у неї коньяк, поставте на вогонь та розігрійте. Потім підпаліть його на 5 секунд та загасіть. Перелийте коньяк у тарілку,  додайте сіль, перець, гранульований часник, приправу для птиці, перемішайте. Додайте мед, гірчицю та соєвий соус. Ще раз ретельно перемішайте цей маринад.

Помийте качині ніжки, покладіть у посудину та залийте маринадом. Лишіть на 30-60 хвилин. Коли час мине, вийміть ніжки, перекладіть у рукав для запікання та поставте у духовку, розігріту до 175 градусів. Через годину приготування розріжте рукав та лишіть ще на 20 хвилин для утворення хрусткої шкірки. Можна діставати та смакувати.

Поради від Інформатора: щоб качині ніжки мали хрустку скоринку, їх треба добре посолити, замаринувати, перед запіканням обсмажити до золотистої скоринки. Також можна додати до страви апельсин і чебрець. Запікати спочатку при низькій температурі (90-120°C) близько години, а потім при високій. При цьому періодично поливати жиром, що витік з качки.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО 🇺🇦 (@natalka_denisenko)

Слідкуйте за нами у Telegram

Image
Оперативні новини та разбори: Україна, світ, війна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити