Овочі до цієї страви готують на пару
24 травня народилася українська співачка Руслана Лижичко. Вона готує свій фірмовий борщ - з родзинками. Пропонуємо спробувати цей рецепт всім українським господиням. Рецепт борщу із сухофруктами сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було іще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду!
Зваріть квасолю. Обчистіть буряк від шкірки, наріжте великими кубиками та зваріть в окремій каструлі. Запікайте цибулю в розігрітій до 160 С духовці 30 хвилин. Моркву, корінь селери, стручкову квасолю, горошок, броколі приготуйте на пару.
В одну каструлю покладіть всі овочі й варіть на мінімальному вогні до повної готовності. Додайте мускатний горіх, лавровий лист, перець і часник. Потім покладіть розрізану запечену цибулю. В кінці приготування додайте родзинки.
Порада від Інформатора: подавайте з кефіром!