Солодкий гуцульский борщ з родзинками від Руслани

Овочі до цієї страви готують на пару

Рецепт, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
Цей борщик виходить дуже дієтичним і навіть вегетаріанським!

24 травня народилася українська співачка Руслана Лижичко. Вона готує свій фірмовий борщ - з родзинками. Пропонуємо спробувати цей рецепт всім українським господиням. Рецепт борщу із сухофруктами сподобається всім! Готувати його просто. А щоб було іще смачніше, Інформатор має для вас кулінарну пораду!

Руслана під час одного з виступів!
Руслана під час одного з виступів!

Гуцульський борщик із родзинками

Вам знадобиться:

  • Буряк - 1 штука.
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки.
  • Корінь селери - 1 штука.
  • Горошок зелений - 50 г.
  • Квасоля спаржева - 100 г.
  • Броколі - 150 г.
  • Квасоля біла - 150 г.
  • Морква - 1 штука.
  • Мускатний горіх - 1 штука.
  • Часник - 3 зубчики.
  • Родзинки - 50 г.
  • Лавровий лист - до смаку.
  • Духмяний перець - до смаку.
  • Кефір - до смаку.
Цей борщик підійде всім, хто не їсть м'яса!
Цей борщик підійде всім, хто не їсть м'яса!

Як готувати:

Зваріть квасолю. Обчистіть буряк від шкірки, наріжте великими кубиками та зваріть в окремій каструлі. Запікайте цибулю в розігрітій до 160 С духовці 30 хвилин. Моркву, корінь селери, стручкову квасолю, горошок, броколі приготуйте на пару.

В одну каструлю покладіть всі овочі й варіть на мінімальному вогні до повної готовності. Додайте мускатний горіх, лавровий лист, перець і часник. Потім покладіть розрізану запечену цибулю. В кінці приготування додайте родзинки.

Порада від Інформатора: подавайте з кефіром!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube