Ти стаєш тим, ким рухаєшся стати. Іноді ми ховаємося від себе, боїмося сміливості просто бути, просто жити, просто радіти. Наші страхи тінню слідують за нами.
До весняного борщику додають три різні види яєць
В Одеській області у місті Чорноморськ у суботу, 12 квітня, встановили національний рекорд з приготування зеленого борщу. Захід відбувся на честь 52-річчя міста. Кулінари приготували аж дві тонни смачної страви. Утім є секрет — до зеленого борщу додають одразу три види яєць.
Про рекорд з приготування зеленого борщу повідомив мер міста Василь Гуляєв. Відвідувачам заходу пропонували борщ зі страусиними, курячими та перепелиними яйцями. Сертифікат про рекорд мер проілюстрував у прямому ефірі.
"52-річниця заснування Чорноморська. Біля нашого чудового Палацу спорту сьогодні був зафіксований національний рекорд України з виготовлення зеленого борщу", — зазначив мер.
Для приготування борщу кулінари використали 100 різних яєць. Також під час заходу відбувався благодійний ярмарок, на якому збирали кошти для ЗСУ.
Telegram oembed: https://t.me/vasilgyulaev/18470
У Києві вшановують національну страву - запашний український борщ. Цій страві у столиці відвели свій день - День українського борщу, який заведено святкувати у другу неділю вересня. Цього року 10 вересня в Солом'янському районі столиці вирішили нагадати киянам та гостям міста про їхню культурну спадщину, встановивши у сквері на Повітрофлотському проспекті унікальну і квасиву композицію з квітів.
Раніше в Україні встановили рекорд з приготування борщу. Представники 25-ти регіонів країни одночасно приготували різні варіації національного блюда, згідно із сімейними рецептами.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.