«Я сказав Путіну: "Якщо ти увійдеш в Україну, я розбомблю до біса Москву. Кажу тобі - у мене не буде вибору". А він такий: "Не вірю тобі". А я йому: "Ще як". Він знову: "Не вірю". Але правда в тому, що він повірив мені... ну, на 10%»
В епоху цифровізації, коли самотність часто стає новою нормою, «ЛПЛ» дарує слухачам головний меседж: «людині потрібна людина». Це пісня про стосунки між двома, про силу дотику, обіймів, про емоційну безпеку, яку дає лише рідна людина.
Таким сніданком ви однозначно здивуєте домочадців
Млинці зі шпинатом — корисна, незвичайно красива страва для всієї родини. Шпинатні млинці — це звичайні млинці, але з яскравим, зеленим забарвленням, яке досягається завдяки додаванню натурального барвника — подрібненого шпинату. Таке частування виглядає досить незвичайно, але на смак страва дуже ніжна. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою Інформатор приготував корисну пораду.
Промийте шпинат і викладіть на рушник чи серветку, дайте висохнути. Видаліть з листя ніжки, додайте в чашу блендера, подрібніть до однорідного пюре разом із олією. У зручній глибокій мисці збийте яйця з сіллю і цукром. До яєчної суміші додайте шпинатне пюре, перемішайте. Введіть поступово просіяне борошно і перемішайте, щоб не залишилося грудочок. В кінці так само поступово введіть молоко. Перемішайте тісто черпаком, яким зазвичай користуєтеся для приготування млинців, аби зрозуміти консистенцію. Якщо тісто рідке, додайте трохи просіяного борошна, якщо густе — молока. Смажте млинці на середньому вогні по 1-1,5 хвилин з кожного боку, як зазвичай.
Порада від Інформатора: Купувати варто тільки свіжі, пружні листя шпинату, яскраво-зеленого кольору. При натисканні листя повинні хрустіти, бути без плям, цвілі і гнилі. Шпинат швидко в'яне, тому краще купувати ту кількість, яку можна використовувати в їжу. Якщо овоч залишився, його можна поставити в ємність з водою і протримати в такому вигляді в холодильнику ще 2 дні. Але варто пам'ятати, що чим довше шпинат зберігається, тим менше корисних властивостей в ньому залишається.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.