У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Селянський сніданок неймовірно смачний і найпоживніший із всіх ранкових страв, але готується легко і швидко
Рецепт селянського сніданку з картоплею, ковбасою та яйцями, сподобається всім, хто любить добре і смачно поїсти перед роботою. Готувати його швидко і досить просто. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою Інформатор приготував корисну пораду.
До складу сніданку по-селянськи входять калорійні продукти, які традиційні на столі українців. Ця страва приваблює не тільки тим, що дуже смачна і поживна. А й тим, що запікається в духовці. Це економить ранковий час і вважається дуже корисним. Професійні кулінари жартують, що будь-який продукт стає в рази смачнішим після термічної обробки в духовці. І в цьому популярному жарті, беззаперечно, є частка правди.
Корейку, ковбасу і очищену цибулю порізати кубиками і обсмажити. Відварити картоплю, очистити і порізати скибочками, обсмажити на вершковому маслі. Скласти все спільно на сковороду. Яйця змішати з молоком, трохи збити, посолити і суміш вилити на сковороду з картоплею та ковбасою, поставити в нагріту духовку, запекти. Подаючи на стіл, посипати нарізаним зеленою цибулею. Окремо подати солоні огірки. Рецепт розрахований на 4 порції.
Порада від Інформатора: фахівці відмічають, що найкориснішою вважається картопля, зварена “в мундирі”, тому навіть для приготування салатів, краще варити її в шкірці.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.