Бельгійські вафлі сподобаються всім, хто любить солоденьке. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати улюблений сніданок легендарного тенісиста Роджера Федерера
Рецепт бельгійських вафлель сподобається всім, хто любить солоденьке. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Роджер Федерер - швейцарський професійний тенісист, колишня перша ракетка світу в одиночному розряді. Перша ракетка ATP протягом 310 тижнів (у тому числі 237 тижнів поспіль, що залишається непобитим рекордом), п'ятиразова перша ракетка світу за підсумками сезону, найстаріший гравець, який коли-небудь очолював рейтинг ATP в одиночному розряді. У зрілі роки вважався зразком джентльменської поведінки на корті, практично завжди демонструючи витримку та доброзичливе ставлення до суперників. Багаторазовий володар нагороди ATP імені Стефана Едберга «За спортивну поведінку та чесну гру». Багато експертів, гравців і вболівальників визнавали найкращим тенісистом в історії.
Заробив за кар'єру призовими понад 100 млн доларів, при цьому значно більші суми отримував у рамках рекламних контрактів. Багато років входив до числа найбільш високооплачуваних спортсменів світу за версією Forbes, 2020 року очолив цей список. Наразі активно займається благодійністю, започаткував Фонд Роджера Федерера, який надає допомогу школярам африканських країн; посол доброї волі ЮНІСЕФ.
Як не дивно для спортсменів, Роджер Федерер дуже любить солодке та ніколи не відмовляє собі в ласощах. Він завжди має під рукою запас швейцарського шоколаду. Зазвичай під час спортивної кар’єри він їв на сніданок те, що не доїли його діти. А зранку в день гри чемпіон їв домашні вафлі з компотом зі свіжих фруктів. Доповнював цей сніданок тенісист свіжим соком та кавою.
У глибокій мисці з'єднайте вершкове масло, цукор та ванільний цукор. За допомогою міксера на великих оборотах добре все змішайте. Додайте сир, знову добре все збийте. Розбити в сирну масу по одному яйця, при цьому після кожного добре все збивати міксером. Всипте у тісто частинами просіяні крохмаль, борошно і розпушувач. Вимішайте тісто лопаткою або збийте міксером. У результаті воно виходить густе й однорідне.
Порада від Інформатора: масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно пом'якшало. Якщо у вас сир крупнозернистий, краще попередньо протерти його через дрібне сито.
Добре розігрійте вафельницю. Пластини можна не змащувати, адже в тісті багато масла. На розігріті форми викладайте по 1 столовій ложці тіста. Випікайте вафлі 5-7 хвилин, але варто орієнтуватися за своєю вафельницею.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.