“Балістична ракета проти України є черговим доказом, що миру Росія точно не хоче. Путін просто щоразу плює в обличчя тим у світі, хто справді хоче відновлення миру. Його треба зупинити. Потрібно, щоб він відчував, чого коштують його хворі амбіції”
"Ми використовуємо всі засоби для захисту нашої країни, тому ми не будемо вдаватися в деталі. Але ми просто даємо зрозуміти, що ми здатні та можемо відповісти"
Світила сприятимуть успішному просуванню наших планів
Ми не завжди цінуємо тих людей, які поруч з нами, і нажаль, їх дуже легко втратити в одну лише мить. Бо жінка — це муза, вона надихає, розуміє, підтримує. Але якщо вона вже йде — то в більшості випадків назад не повертається. Ця одна помилка може розривати твоє серце багато років поспіль, а, можливо, і до кінця життя.
Сир фета, запечений з медом, на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати поживний та корисний сніданок
Рецепт сира фета, запеченого з медом, сподобається всім, хто любить середземноморську кухню. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей корисний рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Слово «фета» в перекладі з грецької означає «кусень». Як за часів Гомера, так і зараз, фету нарізають досить великими шматками, щоб вона, в силу своєї розсипчастої структури, не кришилася. Як і багато інших молочних продуктів, фета багата на кальцій та калій, що необхідний нашому організму для роботи м'язів, міцних та здорових кісток і зубів. У складі фети є велика кількість жирної кислоти під назвою кон’югована лінолева кислота, яку наш організм може отримувати лише з їжею, бо самостійно вона в людини не виробляється. За даними досліджень вона здатна зменшувати кількість жиру в організму, збільшуючи суху масу, а також може покращувати роботу серцево-судинної та імунної систем. Тож, сніданок від Інформатора не лише простий та смачний, але й корисний.
Покладіть брусочок фети на пергамент, полийте медом, посипте спеціями.
Порада від Інформатора: якщо ваш мед зацукорився, щоб зробити його рідким, скористайтеся водяною банею. Наберіть гарячу воду в каструлю, на її верх поставте іншу ємність меншого діаметру або накрийте кришкою. Зверху помістіть ємність з медом. Контролюйте температуру води, не допускаючи її нагрівання понад 40 градусів. Періодично мед можна помішувати.
Запікайте фету з медом при 180° 10-15 хвилин до розкришення сиру. В Греції такий сир традиційно подають на сніданок з грінками
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.