Агресія Росії – це не лише прямий напад на Україну, але й загроза основам світового миру. Нездатність Ради Безпеки ООН зупинити імперіалістичні амбіції свого постійного члена підриває її авторитет та легітимність міжнародного права
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Тихий дощ” — це лірична подорож, де похмурого осіннього вечора ти можеш залишитися наодинці зі своїми думками. Здається, місто дихає ритмом цієї пісні, й навіть на перший погляд байдужі бетонні стіни вбирають у себе цю мелодію. І кожен стає свідком цієї магії й частиною осінньої симфонії — меланхолійної, але водночас сповненої тихої надії на новий світанок.
Сир фета, запечений з медом, на сніданок вам сподобається. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати поживний та корисний сніданок
Рецепт сира фета, запеченого з медом, сподобається всім, хто любить середземноморську кухню. Готувати його швидко, просто та смачно. Цей корисний рецепт простий та практичний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Слово «фета» в перекладі з грецької означає «кусень». Як за часів Гомера, так і зараз, фету нарізають досить великими шматками, щоб вона, в силу своєї розсипчастої структури, не кришилася. Як і багато інших молочних продуктів, фета багата на кальцій та калій, що необхідний нашому організму для роботи м'язів, міцних та здорових кісток і зубів. У складі фети є велика кількість жирної кислоти під назвою кон’югована лінолева кислота, яку наш організм може отримувати лише з їжею, бо самостійно вона в людини не виробляється. За даними досліджень вона здатна зменшувати кількість жиру в організму, збільшуючи суху масу, а також може покращувати роботу серцево-судинної та імунної систем. Тож, сніданок від Інформатора не лише простий та смачний, але й корисний.
Покладіть брусочок фети на пергамент, полийте медом, посипте спеціями.
Порада від Інформатора: якщо ваш мед зацукорився, щоб зробити його рідким, скористайтеся водяною банею. Наберіть гарячу воду в каструлю, на її верх поставте іншу ємність меншого діаметру або накрийте кришкою. Зверху помістіть ємність з медом. Контролюйте температуру води, не допускаючи її нагрівання понад 40 градусів. Періодично мед можна помішувати.
Запікайте фету з медом при 180° 10-15 хвилин до розкришення сиру. В Греції такий сир традиційно подають на сніданок з грінками
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.