Сніданок Гаррі Поттера: рецепт вівсянки з вершками та патокою як у Хогвартсі

Вівсянка з вершками та патокою сподобається всім шанувальникам книг та фільмів про Гаррі Поттера. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати сніданок як у Хогвартсі.

Вівсянка з вершками та патокою, яку їв на сніданок Гаррі Поттер
Вівсянка з вершками та патокою, яку їв на сніданок Гаррі Поттер

Рецепт вівсянки з вершками та патокою сподобається всім шанувальникам книг та фільмів про Гаррі Поттера. Готувати її легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.

Сніданок у Хогвартсі
Сніданок у Хогвартсі

Гаррі Поттер та його однокласники їли зранку традиційний англійський сніданок: сосиски, копчену рибу, вівсянку, смажені помідори та тости з мармеладом. Така традиційна дієта дозволяє учням Хогвартса рости розумними, здоровими, залишатися енергічними та стрункими.

Актор Деніел Редкліфф, який грав роль Гаррі Поттера
Актор Деніел Редкліфф, який грав роль Гаррі Поттера

Актор Деніел Редкліфф, який грав роль Гаррі Поттера у серії фільмів не підтримує корисну дієту свого героя.

“Найкращий сніданок для мене — тост із шоколадним кремом або хрусткі медові кільця. Або склянка молока з печивом Jammy Dodgers. Гаррі Поттер любить гарбуз і п'є гарбузовий сік. Мій напій – дієтична кола. Я страшенно люблю солодке, причому дешеві шоколадки люблю більше дорогих цукерок. На десерт люблю ванільне морозиво із шоколадним соусом. Зрідка можу дозволити себе шматочок торта”, - розповідає Деніел Редкліфф в інтерв’ю.

Як зізнався актор, він ніколи б не погодився на роль, яка б вимагала від нього набрати вагу. Адже через такі харчові звички, у нього немає впевненості в тому, що він зможе потім зайве скинути. Тож, ми будемо орієнтуватися на корисну дієту Гаррі Поттера, а не на шкідливу Деніела Редкліффа.

Вівсянка з вершками та патокою
Вівсянка з вершками та патокою

Вам знадобиться:

  • 4 склянки води
  • 1 склянка цільного вівса
  • Молоко або вершки
  • Патока або рідкий мед

Як готувати

Доведіть воду до кипіння у середніх розмірів каструлі. Повільно всипте вівсяну крупу, постійно помішуючи. Варіть на повільному вогні, помішуючи близько 30 хвилин, поки вся вода не вбереться.

Порада від Інформатора: Можна приготувате ще одну традиційну Хорваггса просту та корисну страву: смажені помідори. Для цього нагрійте олію у сковороді на середньому вогні. Обваляйте скибочки помідорів у борошні і обсмажте їх з обох боків до золотистого кольору. Посипте сіллю та перцем. Подавайте відразу ж із гарячими грінками.

Подавайте кашу з молоком або вершками та великою кількістю патоки або меда. Не змішуйте патоку чи мед з кашею, інакше вона втратить свій аромат. 

Раніше Інформатор писав:

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube