«За моєю оцінкою, я не думаю, що ми досягнемо тут прориву, доки президент [ред. - Трамп] і президент Путін не будуть взаємодіяти безпосередньо з цього питання.»
Трек «Боляче» — про ті стосунки, які давно мали б залишитися в минулому, але вперто не йдуть із голови. Про людей, які вже ніби відпустили, але ловлять себе на думці, що досі болить. Для тих, хто сміється на зустрічах, але подумки все одно шукає її очі. Хто робить вигляд, що забув, — але пам’ятає.
Вареники з вишнями сподобаються всім, хто любить українську кухню. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати магічний сніданок
Рецепт вареників з вишнями сподобається всім, хто любить українську кухню. Готувати їх легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Вишні – це смачно й корисно. Вони захищають клітини від зносу та сприяють відновленню м’язів. Якщо ви займаєтеся спортом, вишні будуть добрим перекусом. Вишня – потужний антиоксидант, який уповільнює старіння та запобігає хронічним хворобам, включаючи рак, діабет і ожиріння.
Наші пращури вважали вареники з вишнями магічною стравою. Її готували, щоб сподобатися Берегині, матері всіх духів. Берегиня – прародителька всього живого, захисниця від бід і нечистої сили. Згідно з повір'ями, вона наповнює трави і квіти особливою силою та дарує людям успіх в усіх справах.
Для тіста:
Для начинки:
Змішайте борошно, сіль, яйце та олію. Влийте молоко. Замісіть тісто. Воно повинно вийти еластичним, не липнути до рук і не розвалюватися в процесі приготування. В очищену вишню додайте манну крупу. Манка вбере в себе зайвий вишневий сік, при цьому вареники залишаться соковитими, але сік не буде випливати, коли ви будете розкушувати вареник. Також додайте цукор.
Порада від Інформатора: Вишня – це натуральний засіб для поліпшення сну, особливо актуально для тих, хто бореться з безсонням. Приготуйте вишневий сік і додайте до нього газовану воду. Смачний напій готовий. Можна додати лід і листочки м’яти.
Розкачайте тісто завтовшки 2-3 міліметра на дошці або робочій поверхні. За допомогою склянки виріжте в тісті кружечки. Викладіть трохи начинки на один край кружечка й акуратно притисніть іншою стороною. Добре защипніть краї тіста, щоб начинка в процесі варіння не могла витекти з вареника. Сформуйте вареники з усіх кружечків тіста. Варіть вареники в киплячій воді з дрібкою солі на повільному вогні приблизно 3-4 хвилини після того, як вони спливуть. Потім викладіть гарячі вареники в мисочку та присипте цукром. Це додасть солодкість і не дозволить вареникам злипнутися між собою.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.