Наступний тиждень 16-22 грудня несе нам одразу дві добрі новини
Все, що ми робили по цій пісні, писали, записували, вносили правки - все це робилося вночі, напевне тому, що це фіт з «NICHKA». Ми створили його з свого досвіду, з того, що рано чи пізно, проходить кожен.
Рецепт кебабу від Євгена Клопотенка
Кебаб — відоме близькосхідне блюдо, яке стало частиною повсякденної кухні в багатьох країнах світу. Традиційно для кебабу використовують баранину, але, також можна брати яловичину або свинину. Крім того, це блюдо легко можна приготувати навіть вдома в духовці.
Інформатор підготував рецепт кебабу від Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: фарш змішати з меленою паприкою, меленими коріандром і сіллю. Додати у фарш сік половини лимона, щоб отримати невелику кислинку.
Влити до фаршу холодну воду й добре перемішати. Так кебаби будуть більш соковитими.
Нарізати півкільцями ¼ цибулини. Картоплю розрізати на 4 частини і відварити 10 хвилин до напівготовності. Викласти картоплю на сковороду або деко, додати паприку, цибулю, сік половини лимона й сіль.
Сформувати з фаршу кебаби і викласти на деко, застелене пергаментом. Запікати кебаби в духовці при 200 градусах 10 хвилин на режимі конвекції і ще 10 на режимі грилю. Якщо у вас немає таких режимів, можна запікати 15-20 хвилин. Водночас потрібно запікати й картоплю, їй вистачить 15 хвилин.
Готовий кебаб із картоплею викласти на петрушку, при бажанні додати півкільця цибулі й томату.
Нагадаємо, рецепти супів для осіннього настрою.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.