"На сьогодні секретар РНБО сформулював цей пункт як «інформаційна твердість». Це загальна історія, до якої залучені різні структури, зокрема обидві розвідки, а також СБУ"
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Ця пісня про добрі і світлі почуття. Мені сподобалось слово “Неабищо”, бо воно не звичне, ми так називаємо людей які нам подобаються, чи яких ми кохаємо. Мене називали “моє неабищо”, мені це сподобалось, тому що я відчула в цьому слові певну унікальність, милозвучність. Це слово і смішне, і дивне, але дуже моє”, - коментує TAYANNA.
Рецепти запеченої риби
Запечена риба – відмінне блюдо, яке підійде як для дитячого, дієтичного та повсякденного меню. Також рибу дуже просто приготувати вдома в духовці.
Інформатор підготував 3 рецепти риби в духовці.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: рибу почистіть, випатратіть і видаліть зябра. Посоліть і поперчіть. Картоплю, моркву й цибулю наріжте невеликими шматочками, лимон — скибочками.
Змішайте овочі із сіллю, перцем і рубаним розмарином. Нафаршируйте коропа. Зробіть з одного боку риби поперечні надрізи і вставте в них скибочки бекону, петрушку й часник.
Форму для запікання змастіть олією. Викладіть у неї короп та овочі, що залишилися. Змастіть сметаною й залийте у форму вино. Запікайте приблизно півтори години при температурі 180-200 градусів. Якщо риба почне підгоряти, прикрийте її фольгою. Перед подачею прикрасьте лимоном.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: перець наріжте соломкою, цибулю — невеликими шматочками. Часник пропустіть через прес.
Філе розріжте на кілька порційних шматочків. Посоліть, поперчіть і викладіть на фольгу. На рибу помістіть цибулю з часником, після — злегка підсолений болгарський перець. Щільно загорніть фольгу.
Запікайте рибу приблизно 30 хвилин при температурі 180 градусів. Після відкрийте фольгу, злийте рідину, що виділилася й залиште тріску готуватися ще 5 хвилин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування: рибу наріжте порційними шматочками. Сир натріть на дрібній тертці. Петрушку нарубати.
Форму для запікання змастіть невеликою кількістю вершкового масла. Вилийте в неї соус і викладіть рибу одним шаром, посоліть і поперчіть. Масло, що залишилося розтопіть, трохи остудіть і змішайте із сиром, петрушкою й панірувальними сухарями.
Накрийте форму фольгою й запікайте приблизно 10 хвилин при температурі 180 градусів. Після зніміть фольгу і викладіть паніровку на рибу. Готуйте ще 10-15 хвилин.
Нагадаємо, ми писали, як вибрати філе риби для запікання.
Також Інформатор писав, як приготувати лаваш вдома: прості рецепти.
Крім того, як приготувати гарячий шоколад вдома: 5 рецептів на будь-який смак.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте в нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.