У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Готуємо за декілька хвилин страву, яка подарує енергію на цілий ранок
Вівсяномлинець — популярний варіант сніданку, особливо серед тих, хто слідкує за здоров'ям та фігурою. Він дуже швидко готується, достатньо поживний і смачний. Перевага цієї страви у тому, що можна готувати вівсяномлинці хоч кожного дня — і кожного дня смакувати по-різному шляхом різних начинок.
Сьогодні пропонуємо вам рецепт млинця із вівсяних пластівців з додаванням бананів.
Вам знадобиться:
В мисці потрібно змішати вівсяні пластівці, молоко та яйця. Інгредієнти необхідно добре перемішати, щоб маса стала однорідною. Залишаємо суміш настоятись, щоб пластівці увібрали молоко та розбухли.
Після цього розігріваємо пательню з невеликою кількістю олії. Рівномірно виливаємо суміш на сковорідку, обсмажуємо по 3-4 хвилини з кожного боку до утворення апетитної скоринки.
Після цього можна додавати будь-яку начинку. Оскільки це рецепт млинця з бананами, тож фрукти нарізаємо кільцями. Змащуємо вівсяномлинчик сметаною з одного боку, викладаємо банани та накриваємо іншою частинкою млинця.
Ваш смачний та корисний сніданок готовий. Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальні сирники з хрусткою скоринкою, а також як посмажити пухкі оладки на кефірі до сніданку.