У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Рулети з кабачків та сиру сподобаються всім, хто хоче бути красивим та здоровим. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото та відео, як швидко та смачно приготувати швидкий сніданок.
Рецепт рулетів з кабачків та сиру сподобається всім, хто хоче бути красивим та здоровим. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Кабачок – дуже корисний овоч, він легко засвоюється і добре впливає на травну систему та здоров'я шкіри. Овоч багатий на вітаміни В1 і В2. Концентрація вітаміну С взагалі дивовижна - в 100 грамах - 17% від добової норми. Такий набір речовин допомагає організму боротися з різними інфекціями. Також в кабачках багато калію, який відомий своїм сечогінним і жовчогінним ефектом. Саме тому овоч показаний людям, які страждають затримкою сечі і жовчі. Крім того, він допомагає при профілактиці серцево-судинних захворювань.
Кабачки натріть на крупній тертці, а сир – на дрібній. Розбийте яйця, посоліть їх, додайте спеції, дрібно нарубаний часник та зелень. Все добре перемішайте. З кабачків відіжміть сік, додайте м’якоть до яєць, всипте у суміш сир. Все перемішайте.
Порада від Інформатора: Сік з кабачкив віджимайте за допомогою марлевої серветки. Не виливайте його, адже кабачковий фреш смачний та корисний для здоров’я. 95% складу кабачкового фрешу - це вода, тому він має низьку калорійність (22-24 ккал на 100 г) та низький глікемічний індекс (15 од.). У решті 5% свіжого напою міститься багато вітамінів та корисних мікроелементів. Щоб сік був смачнішим, його можна підсолити або додати трохи меду.
На розігріту сковороду налийте олії та виливайте тонким шаром яєчну суміш. Дайте підсмажиться та згорніть рулетиком, залишаючи хвостик. Додаємо ще яєчну суміш, щоб поєдналася з хвостиком. Підсмажуйте і знову згортайте рулетиком, залишаючи хвостик. І так поки не скінчиться суміш. Зробіть вогонь менше середнього, закрийте кришкою і протушіть 5 хвилин.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.