У четвер та п'ятницю 26-27 грудня на небі сформується напружена конфігурація
«Для мене «Різдвяна» про час, якого завжди мало, який іноді хочеться зупинити, сповна насолодитися моментом щастя… Свята ж - це паузи, які дозволяють пригальмувати, озирнутися назад, побути - якщо є така можливість - з найріднішими. Для величезної кількості українців зібратися сьогодні на свята сімейним колом - справжня розкіш…», - Колос.
Пісні оладки з кабачків без яєць сподобаються всім, хто любить здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт пісних оладок з кабачків без яєць сподобається всім, хто любить здорове харчування. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Кабачок – дуже корисний овоч, він легко засвоюється і добре впливає на травну систему та здоров'я шкіри. У кабачках міститься велика кількість мінеральних солей, які надзвичайно важливі для підтримання хорошого обміну речовин в організмі. До його складу входять солі фосфору, калію, кальцію та магнію, а також невелика кількість заліза, натрію та сірки. Присутність у кабачках вітаміну С, каротину, вітамінів В1, В2 та нікотинової кислоти також є причиною включити цей овоч у своє меню. Тож, сніданок від Інформатора не лише смачний, а й корисний.
Помийте кабачки. Якщо вони великі, очистіть їх від шкірки і видаліть велике насіння. Натріть овочі на великій тертці, посоліть трохи і перемішайте. Залишіть на 15 хвилин, потім викладіть у друшляк. Дайте стекти соку, що утворився. Після цього, злегка віджимаючи, покладіть терті кабачки в миску.
Порада від Інформатора: щоб зекономити час, з тіста для пісних оладок можна приготувати запіканку. Для цього викладіть його в невелику форму, змащену олією, і помістіть у духовку, нагріту до 170 ° С, на 20-25 хвилин. У тісто для пісних оладок можна також додати трохи тертої на середній тертці моркви: вона додасть страві більш апетитний колір та цікавий смак.
Цибулю для оладок очистіть і наріжте тонкими півкільцями. У сковороді нагрійте олію. Викладіть у неї цибулю і обсмажте до золотаво-коричневого кольору. Посоліть і поперчіть. Часник очистіть та пропустіть через прес. Перемішайте з третиною смаженої цибулі і тертими кабачками. Всипте горохове борошно і ретельно перемішайте. Поступово всипте пшеничне борошно, орієнтуючись на консистенцію тіста. Воно має бути досить густим. Поперчіть тісто, приправте паприкою та перемішайте.
У сковороді нагрійте трохи олії. Тісто з кабачками викладайте столовою ложкою і смажте пісні оладки з обох боків до рум'яної скоринки. Готові оладки помістіть у миску та закрийте кришкою. Подайте, посипавши смаженою цибулею.
Раніше Інформатор писав, як приготувати такі пісні літні страви:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.