Східний сніданок для тих, кому не набрид рис і яйця

Для цієї страви потрібні всім знайомі інгредієнти – здебільшого овочі та рис, тому її по праву можна вважати вегетаріанською

Рецепт, кухня, їжа, продукти, харчування, корисні поради, лайфхак
На приготування цієї страви у вас піде близько години

Ця вегетаріанська страва є чудовим перекусом або повноцінним сніданком для заряду енергією на щодень! Рецепт рисових кульок з капустою та яйцем сподобається всім, хто любить східну кухню. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.

Східні рисові кульки з капустою та яйцем

Вам знадобиться: 

  • Капуста зелена – 1 штука.
  • Огірок свіжий – 1 штука.
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука.
  • Перець солодкий – 1 штука. 
  • Рослинна олія – 1 чайна ложка.
  • Морква – 1 штука.
  • Рис довгозернистий – 250 г.
  • Петрушка – пучок.
  • Яйце – 1 штука.
  • Харчова плівка. 
Кульки виглядають дуже яскраво і святково!
Рисові кульки з дієтичною начинкою виглядають дуже яскраво і святково!

Як готувати: 

Рис промийте і замочіть на пів години, додавши трохи рослинної олії. Злийте і відваріть. Потім викладіть відварений рис на харчову плівку щільним шаром.

Зверху покладіть обмитий лист капусти, а поверх нього пучки тертих на тертушку для корейської моркви свіжий огірок та, власне, сиру моркву. А також обсмажену до золотої скоринки цибулю з пасерованим солодким перцем.

Зверху викладіть варене яйце та щільно згорніть вміст у кульку розміром з яблуко. Поставте в холодильник. Через годину діставайте, розгортайте і нарізайте на часточки. Смачного!

Порада від Інформатора: можете додати до начинки петрушку. 

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube