Для цієї страви потрібні всім знайомі інгредієнти – здебільшого овочі та рис, тому її по праву можна вважати вегетаріанською
Ця вегетаріанська страва є чудовим перекусом або повноцінним сніданком для заряду енергією на щодень! Рецепт рисових кульок з капустою та яйцем сподобається всім, хто любить східну кухню. Готувати його просто. А щоб було ще смачніше, Інформатор має для вас смачну пораду.
Рис промийте і замочіть на пів години, додавши трохи рослинної олії. Злийте і відваріть. Потім викладіть відварений рис на харчову плівку щільним шаром.
Зверху покладіть обмитий лист капусти, а поверх нього пучки тертих на тертушку для корейської моркви свіжий огірок та, власне, сиру моркву. А також обсмажену до золотої скоринки цибулю з пасерованим солодким перцем.
Зверху викладіть варене яйце та щільно згорніть вміст у кульку розміром з яблуко. Поставте в холодильник. Через годину діставайте, розгортайте і нарізайте на часточки. Смачного!
Порада від Інформатора: можете додати до начинки петрушку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.