Омлет “Зелені берети” з фільму Commando сподобаються всім шанувальникам спорту. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати сніданок як у Арнольда Шварцнеггера
Рецепт омлету “Зелені берети” з фільму Commando сподобається всім шанувальникам спорту. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та корисний. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Арнольд Шварценеггер не лише політик та актор, він ще й один із найвідоміших бодібілдерів світу. А ідеальну форму підтримує навіть у свої 76 років. Сьогодні його дієтична стратегія зводиться до двох варіантів. Актор або воліє снідати пізніше, ніж звичайного, або з'їдає на вечерю велику порцію некалорійного овочевого супу. Втрата ваги потребує дефіциту калорій або вживання меншої кількості калорій. За словами Шварценеггера, це вдасться, якщо починати їсти пізніше. Його перший сніданок може бути після ранкового тренування. У актора це яйця чи натуральний йогурт із мюслі.
Але, коли Арнольд Шварцнеггер був молодше та йшов до титулу “Містер Олімпія”, крім виснажливих тренувань, він дотримувався таких правил харчування:
Тож, омлет “Зелені берети” з фільму Commando повністю відповідає цим правилам. Арнольд Шварцнеггер зіграв головну роль в цьому культовому фільмі, який вийшов на екрани в 1985 році. Там його герой зухвало заявляє, що їсть “Зелені берети” на сніданок.
Натріть на великій тертці картоплю та цибулю. Бекон наріжте шматочками та пересипте в окрему тарілку. Розріжте болгарський перець навпіл поперек і вичистіть кісточки. Нам знадобляться лише половини перців із хвостиками, кожна з яких нагадує головний убір. Твердий сир натріть на великій тертці.
Порада від Інформатора: Із залишків зелених перців приготуйте свіжий та корисний салат. Для цього дрібно поріжте половинки, додайте 2 нарізаних помідори. Окремо змішайте соус: 1 чайна ложка цукру, 1 чайну ложку солі, половину чайної ложки чорного перцю, трохи петрушки, 5 столових ложок оливкової олії та 3 столові ложки лимонного соку. Заправте овочі соусом і все перемішайте.
Ставте сковороду на середній вогонь і змастіть олією. Коли вона почне тріщати всипайте бекон та смажте до золотистої скоринки. Перекладайте бекон в окрему тарілочку. Кидайте в сковорідку вершкове масло. Коли масло розтане, всипайте подрібнену картоплю. Поперчіть, посоліть за смаком і обсмажте до золотистої скоринки. Поки картопля смажиться, підготуємо яйця!
Розбийте їх та додайте тертий сир (не весь, трохи залишити для останнього штриха). Все перемішайте. Після того як картопля стане золотистою, зменшіть вогонь, зверху викладайте обсмажений бекон, вливайте яйця із сиром і вставляйте перці. Посипте сиром, що залишився, накрийте кришкою і на маленькому вогні смажте 7-10 хвилин. Посипте подрібненим кропом, накрийте кришкою, вимикайте вогонь і через 2 хвилини подавайте до столу.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.