"Чуємо, що Росія не перетне червоні лінії цивілізованого світу. Але відкрийте очі! Росія не просто перетинає червоні лінії – вона йде червоною доріжкою, витканою з м'яких відповідей, необґрунтованих надій і самозаспокоєності. Ця доріжка – річка крові, яка почала текти з того моменту, як Росії зайняла радянське місце в Радбезі”
1 листопада стане днем Молодика, який принесе нам новий цикл, нові можливості та ідеї
Режисером кліпу стала українка Таня Муіньо. Леді Гага пояснила, що Disease - про її власні стосунки з внутрішніми демонами. Співачка зізналася, що їй ніколи не було легко прийняти, як її спокушають безлад і хаос.
Яєшня з помідорами та беконом від Анджеліни Джолі сподобається всім, хто веде активне життя. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт яєшні з помідорами та беконом від Анджеліни Джолі сподобається всім, хто веде активне життя. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Кінозірка Анджеліна Джолі вважає, що для того, щоб залишатися у відмінній формі, варто вживати якнайбільше білків. Як розповіла акторка в інтерв’ю, на сніданок вона готує омлет з беконом та помідорами. І п’є каву без кофеїну з вершками. Анджеліна Джолі зауважує, що такий сніданок годиться для тих, хто веде активне життя та займається спортом.
Тонкими скибочками наріжте м'ясо, потім відправте на сковорідку. Обсмажуйте його з обох боків. Томат наріжте у формі кружечків та киньте у сковороду приблизно на 3 хвилини.
Порада від Інформатора: щоб яєшня була смачною, дайте яйцям нагрітися до кімнатної температури перед тим, як їх розбивати. У той час як трохи пари, що створюється їжею, коли вона починає підгоряти на гарячій сковороді, це добре, занадто багато пари означає втрату хрустких країв, які роблять яєчню такою приємною. Якщо просто залишити яйця поза холодильником, вони можуть нагріватися до двох годин. Але ви можете довести яйця до кімнатної температури всього за п’ять хвилин, помістивши в миску з дуже теплою водопровідною водою. Просто переконайтеся, що вона не дуже гаряча, інакше ви почнете готувати яйця ще до того, як покладете їх на сковороду.
Вбийте до бекону яйця так, щоб жовтки не розпливлися. Додайте на смак сіль і притрусіть чорним меленим перцем. Коли яйця будуть готові, посипте їх улюбленою зеленню.
Раніше Інформатор писав:
Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы не пропустить важные новости. За новостями в режиме онлайн прямо в мессенджере следите в нашем Telegram-канале Информатор Live. Подписаться на канал в Viber можно здесь.