Секрети краси від Бріджит Бардо та її фірмовий вегетаріанський сніданок

Омлет без яєць від Бріджит Бардо сподобається всім, хоче зберегти молодість та красу. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати вегетаріанський сніданок

Омлет без яєць від Бріджит Бардо
Омлет без яєць від Бріджит Бардо

Рецепт омлету без яєць від Бріджит Бардо сподобається всім, хто хоче зберегти молодість та красу. Готувати його легко та смачно. Цей вегетаріанський рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду. 

Бріджит Бардо
Бріджит Бардо

Бріджит Бардо - зірка світового кінематографу та завзятої вегетаріанка - дуже уважно ставилась до свого раціону. Пропонуємо вам кілька кулінарних порад від красуні, в яку закохувались чоловіки всього світу: 

  • Можете не сумніватися, я їм овочі під час кожного прийому їжі (картопля, звичайно, не береться до уваги!) і обов'язково фрукти на сніданок.
  • Після поживного сніданку, я завжди чекаю, поки знову не відчую голод. Я намагаюся не їсти "просто тому, що настав час".
  • Я завжди читаю етикетки на продуктах, які купую, і завжди віддаю перевагу їжі з найменшою обробкою. Ось що я називаю “справжня їжа”.
  • У мене завжди під рукою є кілька корисних продуктів. Голоду неможливо застати мене зненацька - у мене є в запасі хороший варіант його вгамувати.

Пропонуємо вам рецепт сніданку у стилі Бріжит Бардо.

Омлет без яєць від Бріджит Бардо
Омлет без яєць від Бріджит Бардо

Вам знадобиться:

  • Сир тофу - 300-400 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Солодкий перець – 2 шт.
  • Соєві проростки - 2 столові ложки
  • Оливкова олія
  • Шафран (куркума) - 1/2 чайної ложки
  • Сіль, перець - за смаком

Як готувати

Солодкий перець очистіть від насіння та наріжте разом з томатом на дрібні кубики. Додайте соєві проростки. Викладіть тофу на блюдце або в піалу, додайте сіль, перець і шафран. Добре розімніть сир виделкою. 

Порада від Інформатора: Тофу - це продукт із сої, насиченої високоякісним білком, завдяки чому страва містить усі дев'ять незамінних амінокислот, які наш організм може отримати лише з їжі. Тофу можна вживати в сирому вигляді, підсмаженим на грилі або сковороді, в салаті або як основу для десертів. Для кожної страви підійде свій тип соєвого сиру. 

Змастіть сковорідку олією, викладіть овочі та проростки. Тушкуйте до готовності. Як тільки овочі стануть м'якими і пустять сік, викладайте соєвий сир і добре перемішайте. Тушуйте 3-4 хвилини, щоб тофу просочився овочевим соком та ароматними спеціями. 

Раніше Інформатор писав: 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube