Вівсянка з горіхами та вишнею сподобається всім, хто хоче бути струнким. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати улюблений сніданок Памели Андерсон.
Рецепт вівсянки з горіхами та вишнею сподобається всім, хто хоче бути струнким. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Памела Андерсон була справжнім секс-символом 90-х. Зірці «Рятувальників Малібу» наразі 56 років, є двоє дітей, але її фігура бездоганна. Цього красуня досягла суворою системою тренувань та харчування, якої дотримується щоденно.
Свій день Памела розпочинає о 7 ранку з інтервального тренування. Його суть — у чергуванні високоінтенсивного тренінгу з коротким відпочинком. У крові різко підвищується, а потім падає рівень гормонів стресу, таких як адреналін та кортизол, що збільшує швидкість метаболізму. Вона починає з п'ятихвилинної розминки швидким кроком. Потім прискорююється та біжить 1 км, потім переходить на швидкий крок і відновлює дихання. Потім повторює весь цикл. Загальний час тренування – приблизно 30 хвилин.
О 8 ранку Памела снідає вівсянкою з вишнями та горіхами. Таким чином вона забезпечує свій організм енергією за рахунок корисних повільних вуглеводів, які містяться у вівсянці. Горіхи - джерело омега-3 жирних кислот, що сприяють зниженню ваги, вони також підвищують еластичність стінок судин та нормалізують рівень холестерину в крові. Вишня багата антоціанами — особливими речовинами, які покращують метаболізм у клітинах і, за результатами деяких досліджень, сприяють спалюванню абдомінального жиру. Тож, спробуємо приготувати цей елексір стрункості та краси.
Викладіть в каструлю вівсяні пластівці, влийте воду і всипте щіпку солі. Доведіть до кипіння та влийте молоко. Додайте мелену корицю і варіть ще 3 хвилини.
Порада від Інформатора: Якщо ви використовуватимете свіжі вишні, ретельно помийте їх і видаліть кісточки. Якщо берете заморожені - викладіть її з морозильної камери в миску і дайте розморозитися при кімнатній температурі, потім злийте сік.
Зніміть каструлю з вогню, додайте вершкове масло і дайте постояти ще кілька хвилин під кришкою. Розкладіть вівсянку по порційним тарілкам і додайте в кожну мед, вишні, горіхи і насіння гарбуза.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.