Рисова кашу з чорницею та мигдальним молоком за рецептом Ніколь Кідман, сподобається всім, хто любить здорове харчування. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати корисний сніданок
Рецепт рисової кашу з чорницею та мигдальним молоком за рецептом Ніколь Кідман сподобається всім, хто любить здорове харчування. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Оскароносна аристократична красуня Ніколь Кідман та її чоловік Кіт Урбан володіють фермою в Австралії. Тому, коли вони залишаються там, актриса завжди намагається включати до свого раціону свіжі молочні продукти, фрукти та яйця. На сніданок вона любить робити яєчню зі скибочкою свіжого хліба та варенням із власного саду. В одному зі своїх інтерв'ю актриса сказала, що домашній свіжоспечений хліб – її особиста слабкість, у якій вона собі не може відмовити. Вранці Ніколь обов'язково випиває чашку кави. Ще один з улюблених сніданків красуні - рисова каша, заправлена чорницею та мигдальним молоком.
Ця страва багата повільними вуглеводами. Вони знижають спокусу опівдні з'їсти булочку з кавою, а також дають можливість уникнути інсулінових стрибків. Для цієї страви обирайте неочищений рис, який менш калорійний і краще засвоюється.
Відваріть бурий рис. В готову кашу додайте мигдальне молоко, сироп агави, дрібку солі.
Порада від Інформатора: пропорція бурого рису, який не був попередньо розмочений, найчастіше складає 300 мл води на 100 г рису. Проте, при варінні може знадобитись трохи долити води. Якщо рис попередньо був замочений, то кількість води береться з розрахунку 200-250 мл води на 100 г сухої крупи. Для більшості сортів бурого рису час варіння на плиті складає близько 45 хвилин. Якщо попередньо рис промити від пилу та замочити у воді на ніч, то час варіння зменшиться до 30 хвилин. Краще готувати цей вид крупи на маленькому вогні. Після завершення часу приготування слід вимкнути вогонь, накрити рис кришкою і залишити на 10 хвилин. Особливість бурого рису: він завжди лишається трохи твердуватим та розсипчастим. Його неможливо (та й не потрібно) розварювати до такого м’якого стану, як каша з білого рису. В мультиварці на програмі “Рис” або “Каша” крупа готується від 30 до 45 хвилин залежно від того, чи була попередньо розмочена. Зазвичай, для такого способу приготування достатньо 200 мл води для 100 г рисової крупи. Бажано під час приготування не відкривати кришку мультиварки та за можливості після завершення варіння лишити кришку закритою ще на 10 хв.
Суміш звареного рису з мигдальним молоком та сиропом проваріть протягом двох хвилин. Прикрасьте страву свіжими ягодами, горіхами та м'ятою.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.