Рецепт для схуднення від Клаудії Шиффер! Секрет обіду у виборі продуктів

Як смачно приготувати овочеве рагу з селерою та цвітною капустою

Рецепт овочевого рагу Клаудії Шиффер
Шиффер дотримується так званих довгих дієт і п'є багато зеленого чаю

Рецепт овочевого рагу від Клаудії Шиффер сподобається усім, хто слідкує за своєю фітнес-формою. Готувати його простіше простого. А щоб страва мала ще більший ефект, Інформатор має для вас смачну пораду! 

25 серпня народилась німецька культова топмодель та акторка Клаудія Шиффер. Жінка має власні секрети краси, які вона неодноразово розкривала перед прихильниками. Шиффер дотримується так званих довгих дієт і п'є багато зеленого чаю після кожного приймання їжі. 

Дієтичний раціон топмоделі складається зі сніданку, другого сніданку, обіду, полудня та вечері. Тобто харчується Шиффер повноцінно. Секрет у тому, які продукти вона обирає. Відтак, її перший сніданок складається з суміші з ягід та фруктів (виняток – банани, смоква та виноград), плюс - 1 столова ложка будь-яких пророщених зерен та 100 г йогурту.

Під час другого сніданку топмодель випиває фруктовий коктейль, що складається зі 100 мл йогурту та 100 мл будь-якого соку. В обід вона з'їдає овочеве рагу, в полудень - сандвіч із маленького шматочка хліба з висівками та 100 г курячої грудки. А на вечерю обирає фруктовий плов з 50 г відвареного рису, яблука та 100 г яких завгодно фруктів та ягід.

Інформатор розсекретить рецепт основної поживної страви в раціоні топмоделі - овочевого рагу. 

Вам знадобиться:

  • Кілька суцвіть відвареної цвітної капусти.
  • 1 морквина.
  • 1 стручок солодкого перцю.
  • Половинка цибулини.
  • 1 столова ложка молодої квасолі / або горошку.
  • Зелень петрушки.
  • Корень селери.
  • 100 г знежирених вершків (пахти).
  • 1 столова ложка оливкової олії.
  • 1 чайна ложка лимонного соку.
Клаудія Шиффер їсть на обід цвітну капусту, аби не погладшати. 
Клаудія Шиффер їсть на обід цвітну капусту, аби не погладшати. 

Як готувати

Сковороду з високими бортиками або сотейник поставте на вогонь, налийте олію і розігрійте. Цибулю, моркву, селеру й перець промийте та почистьте. Цибулю і селеру наріжте, моркву натріть на великій тертці. Викладіть нарізані овочі на сковороду та обсмажте їх разом, постійно перемішуючи, до прозорості цибулі.

Цвітну капусту ретельно промийте під холодною проточною водою. Видаліть качан і верхнє листя. Зріжте всі суцвіття і розберіть на більш маленькі. Щоб скоротити час приготування, товстіші стебла зріжте.

Далі їх можна використовувати для приготування овочевого бульйону. Додайте капусту і стручкову квасолю (або горошок) в сковороду і тушкуйте на невеликому вогні під кришкою 6 - 8 хвилин - на оливковій олії, додавши вершків. 

Якщо квасоля була заморожена, варто проробити із нею наступні маніпуляції. Пересипаємо її в каструлю з товстим дном, накриваємо і встановлюємо найповільніший нагрів. Кілька хвилин прогріваємо.

Якщо є кришка термоконтроль, то стрілочка повинна дійти до зеленої позначки. Потім вимикаємо нагрів, залишаємо під кришкою ще на 15 хвилин. Таку процедуру можна замінити звичним відварюванням.

Порада від Інформатора: Вичавіть в готове овочеве рагу з цвітною капустою сік лимона та подавайте страву гарячою. При подачі страви на стіл посипте її рубаною свіжою зеленню петрушки. Овочі краще брати свіжі. Якщо використовуєте заморожені овочі, їх розморожувати не потрібно (крім бобових).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливі новини. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері стежте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live.Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Informator.ua Україна на часі Youtube