Пательні - капець: як Селена Гомес спробувала впоратися з бичачим хвостом

Насправді, страва виходить трохи гостра, але ароматна та неймовірно смачна

Селена Гомес
Неординарна страва від світової зірки.

Популярна американська співачка та акторка Селена Гомес 22 липня відзначає 23-й день народження. Вона здобула популярність завдяки ролі Алекс Руссо в серіалі "Чарівники з Вейверлі Плейс" на каналі Disney, а також хітам "Come & Get It", "Love You Like a Love Song" і "Lose You to Love Me". Вона ретельно стежить за фігурою і харчуванням, обираючи прості і корисні страви. Інколи вона все-таки дозволяє собі поласувати більш аутентичними стравами з насиченим смаком та ароматом.

Коли була пандемія коронавірусу і світові селебріті також були змушені проводити час вдома, то Селена Гомес знаходила відраду саме у готуванні. Про це співачка і акторка розповіла своїм шанувальника. Телеканал HBO, спираючись на це хобі зірки, запросив її стати героїнею кулінарного 10-серійного шоу.

Одну зі страв ви можете приготувати на власній кухні. Це рагу з бичачого хвоста. Звучить апетитно, і так воно й було, але не обійшлося без казусів. Під час готування Селена поклала олію на сковорідку і спалахнула пожежа. Шоу буквально палало. Співачка запанікувала, не знаючи, що робити. На щастя, Гомес швидко порадили накрити сковорідку кришкою, і пожежу швидко загасили.

Рагу з бичачого хвоста

Вам знадобиться:

  • бичачий хвіст – 450 г
  • болгарський перець – 2 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 2 шт.
  • розмарин – 1/4 ст.л.
  • чебрець – 1/4 ст.л.
  • чорний перець – 1/4 ч.л.
  • копчена паприка – 1/4 ч.л.
  • каєнський перець – 1/4 ч.л.
  • сіль
  • картопля або батат
  • пармезан
  • олія
Селена Гомес показала, як смачно приготувати бичачий хвіст 1
У поєднанні з овочами виходить смачно

Як готувати:

Гарно промиваєте та розрізаєте на кілька частин бичачий хвіст, кладе у каструлю та заливаєте водою, щоб вона тільки покривала м'ясо. Відправляєте на плиту та варите протягом 45-50 хвилин. Вимикаєте вогонь, солите та лишаєте охолонути до кімнатної температури.

Нарізаєте на кубики цибулю та болгарський перець (бажано взяти різних кольорів), відправляєте на пательню, попередньо розігріту та змащену рослинною олією. Овочі мають стати м'якими та трохи підрум'янитись. Додаєте часник, розмарин та чебрець. 

Як м'ясо охолоне, дістаєте його з бульйону та відділяєте від кісток. Додаєте спеції і обсмажуєте овочі, перемішуєте. Заливаєте бульйоном і знову відправляєте на плиту. Готуєте 1-1,5 години на невеликому вогні, поки м'ясо не стане м'яким.

Переходите до приготування картоплі фрі. Можна взяти як звичайну картоплю, так і батат. Нарізаєте довгими смужками та відправляєте у добре розігріту фритюрницю, або на сковорідку з великою кількістю олії. Картопля має набути золотистого кольору. Вкладаєте на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир та солите.

Збираєте страву. На тарілку викладаєте шар картоплі, потім тушковане з овочами м'ясо. Зверху посипаєте тертим сиром. Вживати гарячим. Смачного!

Порада від Інформатора: для збагачення смаку можна додати родзинки, кедрові горіхи та квасолю. Прикрасити не сиром, а свіжою зеленню. Замість картоплі фрі можна зробити пюре, або картоплю по-селянськи.

Читайте нас у Facebook

Image
Оперативні новини: Україна, світ, війна. Підпишись 👇

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube
Інформатор у
телефоні 👉
Завантажити