Насправді, страва виходить трохи гостра, але ароматна та неймовірно смачна
Популярна американська співачка та акторка Селена Гомес 22 липня відзначає 23-й день народження. Вона здобула популярність завдяки ролі Алекс Руссо в серіалі "Чарівники з Вейверлі Плейс" на каналі Disney, а також хітам "Come & Get It", "Love You Like a Love Song" і "Lose You to Love Me". Вона ретельно стежить за фігурою і харчуванням, обираючи прості і корисні страви. Інколи вона все-таки дозволяє собі поласувати більш аутентичними стравами з насиченим смаком та ароматом.
Коли була пандемія коронавірусу і світові селебріті також були змушені проводити час вдома, то Селена Гомес знаходила відраду саме у готуванні. Про це співачка і акторка розповіла своїм шанувальника. Телеканал HBO, спираючись на це хобі зірки, запросив її стати героїнею кулінарного 10-серійного шоу.
Одну зі страв ви можете приготувати на власній кухні. Це рагу з бичачого хвоста. Звучить апетитно, і так воно й було, але не обійшлося без казусів. Під час готування Селена поклала олію на сковорідку і спалахнула пожежа. Шоу буквально палало. Співачка запанікувала, не знаючи, що робити. На щастя, Гомес швидко порадили накрити сковорідку кришкою, і пожежу швидко загасили.
This moment was too funny with @selenagomez on her show Selena + Chef 😂 No harm, no foul!
— KELIS (@kelis) February 18, 2021
What have been some of your biggest kitchen mishaps? pic.twitter.com/CLAn0MbWBM
Гарно промиваєте та розрізаєте на кілька частин бичачий хвіст, кладе у каструлю та заливаєте водою, щоб вона тільки покривала м'ясо. Відправляєте на плиту та варите протягом 45-50 хвилин. Вимикаєте вогонь, солите та лишаєте охолонути до кімнатної температури.
Нарізаєте на кубики цибулю та болгарський перець (бажано взяти різних кольорів), відправляєте на пательню, попередньо розігріту та змащену рослинною олією. Овочі мають стати м'якими та трохи підрум'янитись. Додаєте часник, розмарин та чебрець.
Як м'ясо охолоне, дістаєте його з бульйону та відділяєте від кісток. Додаєте спеції і обсмажуєте овочі, перемішуєте. Заливаєте бульйоном і знову відправляєте на плиту. Готуєте 1-1,5 години на невеликому вогні, поки м'ясо не стане м'яким.
Переходите до приготування картоплі фрі. Можна взяти як звичайну картоплю, так і батат. Нарізаєте довгими смужками та відправляєте у добре розігріту фритюрницю, або на сковорідку з великою кількістю олії. Картопля має набути золотистого кольору. Вкладаєте на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир та солите.
Збираєте страву. На тарілку викладаєте шар картоплі, потім тушковане з овочами м'ясо. Зверху посипаєте тертим сиром. Вживати гарячим. Смачного!
Порада від Інформатора: для збагачення смаку можна додати родзинки, кедрові горіхи та квасолю. Прикрасити не сиром, а свіжою зеленню. Замість картоплі фрі можна зробити пюре, або картоплю по-селянськи.