"Ізраїль та Іран так давно воюють, що вже не знають, що, [хай йому грець], вони роблять", - сказав Трамп.
Я хочу, щоб цей трек став тим, що люди кидатимуть одне одному зі словами: «Коханий/кохана, дивись, це про нас». Бо він про те, як ми любимо навіть через відстань, через труднощі. Хочу, щоб ця пісня стала першим танцем на весіллях, нагадуючи, що ні війна, ні час, ні будь-які перешкоди не здатні зупинити справжнє кохання.
Тортеллі з рікоттою сподобаються всім, хто любить італійську кухню. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати улюблену страву Джорджо Армані.
Рецепт тортеллі з рікоттою сподобається всім, хто любить італійську кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Славетний модельєр Джорджо Армані з дитинства обожнював Tortelli alla Piacentina.
«Я виріс у важкий період, під час війни, тому ми їли прості страви, приготовані із зовсім невеликої кількості інгредієнтів, – розповідає Джорджо британському Vogue. — Наприклад, тортеллі алла п'ячентина, які готувала моя мама, з пармезаном, шпинатом та рикоттою. З того часу я і насолоджуюся класичними італійськими стравами», писав Джорджо Армані.
Начинка:
Паста:
Бланшуйте шпинат, потім повністю його висушіть і дрібно наріжте. Об'єднайте в мисці шпинат і рикотту, додайте яйце, обидва види натертого сиру, сіль і перець на смак, все перемішайте. Залишіть у холодильнику на годину.
Порада від Інформатора: Ви можете використовувати готовий соус, що продається в супермаркеті. Але корисніше та смачніше буде зробити його самостійно. Для цього збийте в блендері свіжу шавлію, 100 г олії та 20 г сиру грану падано
Змішайте борошно та яйця з теплою водою, додайте сіль, замісіть тісто. Залишіть на 30 хвилин у целофані. Потім тонко розкачати тісто і наріжте квадратами зі стороною шість сантиметрів. Додайте ложку начинки в центр кожного квадрата і закріпіть краї, змочивши їх водою.
Потім скрутіть краї, щоб надати форму, схожу на упаковку цукерки. Зваріть тортелі в киплячій підсоленій воді і пропустіть через друшляк. Далі помістіть пасту у розігріту сковороду із соусом. Подавати страву найкраще зі свіжою зеленню, оливковою олією та тертим трюфелем.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.