Агресія Росії – це не лише прямий напад на Україну, але й загроза основам світового миру. Нездатність Ради Безпеки ООН зупинити імперіалістичні амбіції свого постійного члена підриває її авторитет та легітимність міжнародного права
Луна знаходиться в зростаючій фазі, а значить сприяє новим починанням, дає нам додаткову енергію
“Тихий дощ” — це лірична подорож, де похмурого осіннього вечора ти можеш залишитися наодинці зі своїми думками. Здається, місто дихає ритмом цієї пісні, й навіть на перший погляд байдужі бетонні стіни вбирають у себе цю мелодію. І кожен стає свідком цієї магії й частиною осінньої симфонії — меланхолійної, але водночас сповненої тихої надії на новий світанок.
Тортеллі з рікоттою сподобаються всім, хто любить італійську кухню. Лайфхак від Інформатор Україна: детальний рецепт з фото, як швидко та смачно приготувати улюблену страву Джорджо Армані.
Рецепт тортеллі з рікоттою сподобається всім, хто любить італійську кухню. Готувати його легко та смачно. Цей рецепт простий та здоровий. А щоб ваша страва вийшла ще смачнішою, Інформатор приготував корисну пораду.
Славетний модельєр Джорджо Армані з дитинства обожнював Tortelli alla Piacentina.
«Я виріс у важкий період, під час війни, тому ми їли прості страви, приготовані із зовсім невеликої кількості інгредієнтів, – розповідає Джорджо британському Vogue. — Наприклад, тортеллі алла п'ячентина, які готувала моя мама, з пармезаном, шпинатом та рикоттою. З того часу я і насолоджуюся класичними італійськими стравами», писав Джорджо Армані.
Начинка:
Паста:
Бланшуйте шпинат, потім повністю його висушіть і дрібно наріжте. Об'єднайте в мисці шпинат і рикотту, додайте яйце, обидва види натертого сиру, сіль і перець на смак, все перемішайте. Залишіть у холодильнику на годину.
Порада від Інформатора: Ви можете використовувати готовий соус, що продається в супермаркеті. Але корисніше та смачніше буде зробити його самостійно. Для цього збийте в блендері свіжу шавлію, 100 г олії та 20 г сиру грану падано
Змішайте борошно та яйця з теплою водою, додайте сіль, замісіть тісто. Залишіть на 30 хвилин у целофані. Потім тонко розкачати тісто і наріжте квадратами зі стороною шість сантиметрів. Додайте ложку начинки в центр кожного квадрата і закріпіть краї, змочивши їх водою.
Потім скрутіть краї, щоб надати форму, схожу на упаковку цукерки. Зваріть тортелі в киплячій підсоленій воді і пропустіть через друшляк. Далі помістіть пасту у розігріту сковороду із соусом. Подавати страву найкраще зі свіжою зеленню, оливковою олією та тертим трюфелем.
Раніше Інформатор писав:
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал Viber можна тут.